Vlaki v Indiji so za pogumne

Vlaki v Indiji so za pogumne

Nekateri potniški vlaki, ki potujejo po Indiji, se zelo razlikujejo od tistega, kar ste navajeni. Indija ima prebivalstvo, ki presega 1.250 milijonov ljudi, in železnica je zelo pomembna arterija za državo, ki vsak dan premakne skoraj 23 milijonov državljanov.

S to količino ljudi, seveda ne morete sprejeti vsakogar na prijeten način. Toda za revne Indijance, ki živijo v velikih mestih in študirajo, delajo ali se preprosto premikajo iz enega kraja v drugega, vprašanje udobja ni pomembno. Z njimi imajo nekaj, na kar imajo, dovolj, da nadaljujejo pot.

Indija je najbolj obsežno železniško omrežje na svetu. To je eden izmed najcenejših načinov potovanja po državi, ki izbira med tremi različnimi razredi, kjer najdražja možnost ponuja potniku vagon s posteljo in obrokom. Vendar pa obstajajo regije, kjer se vlak uporablja kot redni javni prevoz, predvsem delavski razred, in ravno v teh krajih bo prišlo do prizorišč, ki sledijo.

Indija je po Kitajski najbolj naseljen narod na svetu.

Bodimo iskreni, te podobe iz Indije naredijo Mehiko Švici.

Spust je tako nevaren kot potovanje.

Ne vemo, ali imajo indijanci sindrom anthill … ampak videli samo število ljudi.

Vlak se uporablja največ.

Ko potujete tesno v Metro, se zahvalite nebu, ker ste imeli prostor v avtu.

In očitno vprašanje je, ali res plačajo za to kakovost prevoza?

Ste videli kakšne ženske na slikah? Tam imate razlog, zakaj ženske v Indiji živijo dlje kot moški.

Oglejte si video: Deca: ruski filmovi sa prevodom

Like this post? Please share to your friends:
Deja un comentario

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: