Vic Tandy: primul vânător de fantome

Vic Tandy: primul vânător de fantome

Anii 1980 au început atunci când un om pe nume Vic Tandy a lucrat pentru o companie de fabricare a dispozitivelor medicale în orașul Warwick, Warwickshire County, Anglia. Cu un background în inginerie, Tandy fusese angajat să lucreze cu dispozitive medicale într-un laborator simplu compus din două structuri metalice conectate printr-o serie de conducte.

În plus față de bîzîit constant de la ventilatoare și pompe de propriul loc, Tandy și însoțitorii săi nu au găsit nimic din loc în birou. Cu toate acestea, acest mediu liniștit și monotonă a ajuns la capăt atunci când o apariție ciudată a început să se manifeste.

O prezență străină.

Într-o dimineață, când am venit la locul de muncă, Primarul Tandy a remarcat faptul că laboratorul a venit în grabă și de instalare complet îngrozit. Doamna nu a putut explica ce se întâmplase, el a spus doar că a fost invadat de un sentiment ciudat de teamă și suspiciune aproape sigur că nu era singur acolo. Tandy presupus că acest lucru a fost rezultatul oboselii, apoi de lucru pe timp de noapte pe o instalație veche și uzată nu este ușor.

Cu toate acestea, în zilele Tandy și doi dintre colegii sai, la fel de sceptici, Acestea au fost scufundate într-o atmosferă instabilă și ciudată a fost limitată la spațiul de lucru. Tandy denumit sentimentul ca „deprimant“ și sa plâns de a suferi de transpirații reci. Dar, de asemenea lucruri sa întâmplat că cei mai mulți s-ar putea să se considere lumea paranormalului: pe de o ocazie, unul dintre colegii săi care lucrează la biroul său și a simțit cineva care se uita peste umărul lui, dar când sa întors să vadă cine era, nu a existat unul prezent.

Cu o altă ocazie, în timp ce Tandy lucra singur, El a observat un aspect ciudat de gri la marginile viziunii saleDar pentru a întoarce capul lui a fost un lucru, orice ar fi fost, a fost plecat. Ezită să găsească o explicație dincolo de logica lor, Tandy si colegii sai a ajuns, presupunând că toate aceste fenomene au fost rezultatul oboselii.

O forță invizibilă.

Câteva zile mai târziu, atunci când Tandy folosit un banc de laborator cu șuruburi pentru întreținere sabia scrimă, sa întors mânerul pentru a bloca sabia în fălcile și se lasă un fragment de frunză proeminente. Apoi a plecat pentru un moment și a constatat că sabia salbatic viguros în sus și în jos, condus de o forță invizibilă.

Tandy a retras lama și menghină bancul de lucru și oscilații a încetat. La returnarea aparatului la suprafață, în secunde frunze început să se miște din nou. A încercat din nou și din nou această configurație în jurul valorii de laboratorul lui, și a constatat că fenomenul a scăzut în colțuri ale camerei, în timp ce în centrul oscilații a crescut puternic. Mișcările cele mai violente ale sabie a avut loc în bancul de lucru, în cazul în care zile mai devreme tocmai a crezut că a văzut o figură gri.

Descoperirea adevărului.

Ca inginer bun, Tandy ajuns la concluzia că un flux de aer afectat mediul înconjurător al camerei, cauzând lama să se miște și ciudat, făcându-l și colegii săi percep o prezență umană. Pentru a aprofunda ipoteza lor, Tandy a constatat că au instalat recent un nou ventilator de evacuare. Sosirea acestei echipe a coincis cu data la care angajatul a găsit menajera îngrozită.

aparent, combinând configurația extractor și de laborator a produs un val de sunet în picioare, la o frecvență sub 19 Hz. Această frecvență, care face parte dintr-o regiune cunoscută ca frecvență infrasunete, Acesta este situat chiar dincolo de raza auzului uman normal, dar foarte aproape de frecvența de rezonanță medie a globului ocular umane. acest generând o vibrație ușoară în ochii angajaților de laborator, Care a ajuns declanșând iluziile optice curioase. Când au înlocuit extractor, ființa misterioasă a dispărut și a mediului de lucru a revenit la normal.

Se crede că infrasunete produce fenomene similare în alte medii, cum ar fi organe de conducte generează unde sonore de frecventa joasa si din neatenție produc sentimentul prezenței fantomă. observații Tandy în laboratorul de dispozitive medicale au condus să publice o lucrare științifică scurt pe această temă, și Tandy folosit această experiență să dedice accidentală, în liniște, dar ferm, pentru a discredita presupusele fenomene paranormale până la moartea sa în 2005.

Dacă vă place, vă sugerăm o poveste complet fantome adevărate.

Vizionați videoclipul: Sunetul fantomelor: Infrasound Explained!

Like this post? Please share to your friends:
Deja un comentario

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: