Viața ta nu poate fi decât simularea unui joc

Viața ta nu poate fi decât simularea unui joc

Am vorbit deja aici despre teoria care spune că Universul nostru ar putea fi o simulare pe calculator. Cu câteva zile în urmă, fondatorul Tesla și SpaceX, Elon Musk, a declarat că, din punctul său de vedere, probabilitatea de a locui într-o lume reală este una în miliarde.

Viața nu trebuie să depășească o scenă matrice sau o simulare a jocului. Tu și cu mine nu suntem mai mult decât personaje controlate și ghidate de o civilizație foarte avansată, mult mai avansată decât a noastră. Deci, crede antreprenorul Elon Musk, Președinte al companiilor Tesla și SpaceX, foarte subiectul care a inspirat imaginea noului Iron Man în 2008.

În participarea dvs. la Conferința de codÎn California, Musk a răspuns la o întrebare adresată de un jurnalist pe teoria că trăim într-un fel de simulare sau de joc. Și era destul de clar: "șansele că suntem într-o lume reală sunt una în miliarde”.

El se referă la jocuri vechi, cum ar fi Pong, pentru a-și justifica teoria. În 40 de ani, lumea jocurilor a evoluat atât de mult încât în ​​prezent scenariile virtuale seamănă mult cu cele reale. Apoi, spune el, la un moment dat, va fi foarte dificil să se facă distincția între realitate și simulare.

Următoarele generații ar putea fi capabile să comande ființe umane asemănătoare cu noi, sau mai bine, poate că acest lucru sa întâmplat deja. "Ar putea fi faptul că o vastă majoritate de minți ca ale noastre nu aparțin cursei originale, fiind abia oameni simulați de descendenții avansați ai unei alte rase originale”.

Este posibil să vedeți conferința completă aici:

Vizionați videoclipul: Numele copilului îi poate garanta succesul la școală

Like this post? Please share to your friends:
Deja un comentario

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: