Vaše življenje bi bilo lahko samo simulacija igre

Vaše življenje bi bilo lahko samo simulacija igre

Tukaj smo že govorili o teoriji, ki pravi, da bi naš Univerzum lahko računalniška simulacija. Pred nekaj dnevi je ustanovitelj Tesla in SpaceX, Elon Musk, izjavil, da je verjetnost, da živimo v resničnem svetu, z vidika njegovega stališča v milijardah.

Življenje ne sme presegati prizora Matrica ali simulacijo igre. Ti in jaz ne smo več kot ljudje nadzorovani in vodeni s strani neke zelo napredne civilizacije, veliko naprednejši od našega. Tako podjetnik Elon Musk, predsednik podjetij Tesla in SpaceX, razmišlja o sebi kot subjektu, ki je navdušil podobo novega Iron Manja leta 2008.

V vaši udeležbi v Konferenca kode, v Kaliforniji je Musk odgovoril na vprašanje novinarja o teoriji, da živimo v nekakšni simulaciji ali igri. In bilo je zelo jasno: "kvote, ki smo v resničnem svetu, so ene milijarde”.

On se sklicuje na antične igre, kot je Pong, da bi upravičil svojo teorijo. V 40 letih se je svet iger razvijal toliko, da trenutno virtualni scenariji podobno resničnim. Potem bo, po njegovem mnenju, na določeni točki zelo težko razlikovati realnost in simulacijo.

Naslednje generacije morda lahko z nami uglasijo podobna človeška bitja, ali še bolje, morda se je to že zgodilo. "Mogoče je, da velika večina možganov, kot je naša, ne pripadajo prvotni rasi, komajda ljudi, ki jih simulirajo napredni potomci druge izvirne dirke”.

Tukaj lahko vidite celotno konferenco:

Oglejte si video: Ljudje ne potrebujejo

Like this post? Please share to your friends:
Deja un comentario

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: