Vaš život može biti samo simulacija igre

Vaš život može biti samo simulacija igre

Ovdje smo već govorili o teoriji koja tvrdi da naš Svemir može biti računalna simulacija. Prije nekoliko dana osnivač Tesle i SpaceX, Elon Musk, izjavio je da je vjerojatnost da živimo u stvarnom svijetu s jedne strane u milijardama.

Život ne smije prijeći scenu matrica ili simulaciju igara. Ti i ja ne mi smo više od likova koji su kontrolirani i vođeni nekom vrlo naprednom civilizacijom, mnogo napredniji od našeg. Tako je poduzetnik Elon Musk, predsjednik tvrtki Tesla i SpaceX, mislio na sebe kao subjekt koji je inspirirao sliku novog Iron Mana 2008. godine.

U vašem sudjelovanju u Kodeks konferencije, u Kaliforniji, Musk je odgovorio na pitanje novinara o teoriji da živimo u nekoj vrsti simulacije ili igre. I bilo je prilično jasno: "izgledi da smo u stvarnom svijetu su jedan u milijardama”.

On se odnosi na drevne igre, poput Ponga, kako bi opravdao svoju teoriju. U 40 godina, svijet igre se toliko razvio da trenutačni virtualni scenariji imaju mnogo sličnosti sa stvarnim. Tada, prema njemu, u određenoj će se točki vrlo teško razlikovati stvarnost i simulaciju.

Sljedeće generacije možda će moći zapovijedati slična ljudska bića s nama, ili još bolje, možda se to već dogodilo. "Moglo bi biti da velika većina umova kao što je naša ne pripada izvornoj utrci, budući da je jedva ljudi simulirani naprednim potomcima druge izvorne utrke”.

Ovdje možete vidjeti punu konferenciju:

Pogledajte videozapis: OTKRILI SMO SKRIVENU TAJNU BAKE !!!! (Baba)

Like this post? Please share to your friends:
Deja un comentario

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: