Una dintre cele mai periculoase fotografii din istorie

Una dintre cele mai periculoase fotografii din istorie

În următoarea imagine, movila care arată ca o scobitoare dintr-o turnătorie și că au poreclit, de fapt, "piciorul de elefant" este o masă radioactivă. fotografia a fost capturată în interiorul centralei nucleare de la Cernobîl aproape opt luni după dezastrul care ar marca istoria omenirii. Pentru unii, nu este altceva decât o simplă capturare, dar particularitatea acestei imagini este pericolul cu care se confruntă oamenii prezenți în acel moment, oamenii de știință ruși care explorau coridorul subteran al reactorului numărul patru.

Doar 30 de secunde de expunere la această masă radioactivă ar fi fost suficientă pentru a provoca amețeli și oboseală care ar fi apărut o săptămână mai târziu. Două minute de expunere și vasele de sânge ar fi suficient de avariate pentru a declanșa hemoragie severă. Patru minute de expunere ar fi generat febră, diaree și vărsături. Iar 300 de secunde de expunere s-ar traduce doar în 48 de ore de viață.

Față în față cu moartea.

Marele aspect al acestei fotografii este cu siguranță daunele cauzate de radiații. Trebuie doar să respectați doodlele luminoase, care se pare că se află în mai multe locuri simultan și nu tocmai din cauza tehnicii fotografice de expunere. De fapt, asta a fost pentru că în timp ce fotografia a fost făcută, camera (amplasată pe un trepied la o distanță "sigură") a fost grav afectată de radiații în mediul înconjurător.

Conform acestei publicații, omul care apare în fundal și cameramanul sunt deja morți. Se presupune, radiații cu experiență în acele momente a fost atât de mare încât nu este permis să trăiască mai mult decât o pereche de ani de la această imagine, chiar dacă doar te-ai dus să ia imaginea și a părăsit imediat locul. Dacă au rămas câteva secunde în acel loc, este posibil ca moartea să vină mult mai repede.

Vizionați videoclipul: CEL MAI MARE PERICULOASE MESERII DIN LUME

Like this post? Please share to your friends:
Deja un comentario

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: