Umetnik obnavlja slike, ki jih nihče ne želi in jih pretvori v čudovita dela

Umetnik obnavlja slike, ki jih nihče ne želi in jih pretvori v čudovita dela

David Irvine znova napade s svojimi slikarji. Slikanje in prodaja svoje umetnosti že več kot 25 let, je delo tega umetnika pridobilo nekaj popularnosti, še posebej po imenu: Re-Directed Art, ki bi v španščini pomenila nekaj podobnega kot "preusmerjena umetnost", bogokletnost za mnoge umetnike .

Toda mirno, je rezultat dela "preusmeril" David ne spominja ničesar podobnega, kaj se je zgodilo z "Ecce Homo". Pravzaprav njegovi privrženci to pravijo postane dolgočasno delo v prave mojstrovine.

Umetnikova slog pojavi med obstoječimi slike, in malo želeno drugi (litografije, jedkanice in originalnih kosov), ki je navadno na voljo kot nakit v Štedljivost trgovin, prodaja garažnih ali neposredno iz smetnjak, nato pa dodajte svoje lastne likove, navadno ikonične slike, povezane s svetom pop kulture.

Njegove podobe likov iz Vojne zvezd, ki se borijo v zasnežene pokrajine, horror film lopovi rezanje rose vrt z motorno žago ali dinozavri povzročajo težave v nežnih alpskih vile so takoj prepoznavni.

David nikoli ne odstrani obstoječo podpis na platna in ker je vedno pozitiven odziv javnosti, je odprl račun na platformi Etsy začeti prodajati svoje dele za vsakogar.

Danes predstavljamo zadnje koščke vaše zbirke. In lahko nadaljujete z delom na svoji spletni strani.

Oglejte si video: Rich v Ameriki: moč, nadzor, bogastvo in elitni zgornji razred v Združenih državah

Like this post? Please share to your friends:
Deja un comentario

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: