Trebuie să existe ceva care încă vă excită

Trebuie să existe ceva care încă vă excită

Noi trăim viața printr-o sticlă blindată, trăim o realitate în care entuziasmul este echivalent cu a fi vulnerabil în fața altora. Dar trebuie să existe ceva care să vă trezească încă. Ceva care lasă pe podea faptul că previzibilitatea este antrenată zilnic ca o formă de camuflaj în fața lumii.

Alții tind să perceapă anumite atitudini și sunt adesea insensibili la cele mai diverse probleme. Și nu se datorează unui sens operațional și robotic, ci pur și simplu că au înțeles că pentru a înmuia loviturile acestei vieți, are nevoie de o inimă sterilă, înțepenită și alarmantă. Dar de ce?

Există atât de multe experiențe, învățare, culori și gusturi pentru a descoperi că, în ciuda importanței lor, denotă emoții. Iar consecințele simțirii acelor emoții, cu brațele deschise și ochii apoși, ar fi ca și cum ar fi căzut într-un abis existențial. În ce moment am început să ne lipsește tactul, sensibilitatea și sensibilitatea?

Pentru a fi mutat și a nu-l exprima este de a limita ființa. Reprimarea admirație pentru o carte, lipsa de cuvinte pentru a descrie un cântec bun, exaltare dramatică de a vedea un film bun, poate momentele memorabile am petrecut cu cei dragi sau doar contemplarea frumusetea unui peisaj.

Ne nastem plini de emotii, dar, pe masura ce crestem, renunțarea la capriciile inimii este transformată într-un semn de slabiciune de neiertat. Poate de aceea nu suntem încă capabili să recunoaștem relațiile, dorința de legături emoționale, din ce în ce mai fragile când avem totul și puțin în același timp și calitate.

Trebuie să existe ceva care să te mute încă. Și asta nu înseamnă neapărat să scăpăm de lacrimi, dar să mergem dincolo. Poate fi ceva de genul umplerea noastră cu sensibilitate, cordială, altruism, egalitate, respect. Exemplele sunt la fel de diverse ca și emoțiile. Trebuie să existe ceva care încă vă înflorește, care vă conduce, care vă distruge și vă reconstruiește modul de gândire, acțiune, viață și sentiment.

Viața nu este despre contrast, ci despre strălucire.

Vizionați videoclipul: Atac pe Titan în 9 MINUTE

Like this post? Please share to your friends:
Deja un comentario

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: