The One Moment, video Ok Go yang anda tidak akan menyesal melihat

The One Moment, video Ok Go yang anda tidak akan menyesal melihat

Ok Go selalu berakhir dengan mengejutkan semua orang dengan video muziknya, tetapi kerja terbarunya akan meninggalkan anda dengan mulut anda di lantai kerana begitu banyak kreativiti dan bakat. Dan adalah subjek-subjek ini sangat terkenal kerana mengubah lagu-lagu mereka menjadi video yang menakjubkan, tidak pernah berhenti melebihi.

Untuk video "The One Moment4.2 saat penggambaran diperlukan… dan tiada lagi. Dalam masa ini (relatif) selang masa kejadian yang tidak terkira banyaknya ditunjukkan pada set rakaman dan, apabila muzik berkembang, kita melihat bahawa apabila segala sesuatu berlaku dalam hal-hal gerakan perlahan menjadi bermakna.

Hasil yang luar biasa

Dirancang dengan cara milimeter, setiap acara dalam 4.2 saat itu selaras dengan lagu dan keharmonian lirik. Ia tidak menghairankan bahawa hanya lima jam selepas ia diterbitkan, video itu telah melepasi 2.5 juta pandangan – petunjuk terbaik bahawa pekerjaan dilakukan dengan baik.

Menurut vokalis Damian Kulash, dalam temu bual yang dibuatnya ke laman Mashable, Ia mengambil masa lebih sebulan untuk memasang keseluruhan rancangan penggambaran. Beliau juga berkata bahawa hasrat band itu untuk bekerja pada had kemungkinan kreatif, memanfaatkan kemungkinan mendedahkan klip video jenis ini dengan mudah melalui saluran seperti YouTube.

Bagi saya, ini adalah kiasan kepada saudara kewujudan kita. Bolehkah anda membayangkan kewujudan apa yang akan menjadi seperti jika kita boleh hidup dengan irama video ini? Di samping itu, konsep itu sesuai dengan sempurna dengan surat itu.

Tonton video itu: Kenapa Anda Tidak Perlu Takut Kematian

Like this post? Please share to your friends:
Deja un comentario

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: