The One Moment, Ok Go Video som du inte kommer ångra att se

The One Moment, Ok Go Video som du inte kommer ångra att se

Ok Go slutar alltid överraskande alla med sina musikvideor, men hans senaste arbete kommer verkligen att lämna dig med din mun på golvet på grund av så mycket kreativitet och talang. Och är att dessa ämnen är särskilt kända för att omvandla sina låtar till fantastiska videor, slutar aldrig att överstiga.

För videon av singeln "Den ena stunden4,2 sekunder av filmning var nödvändig… och ingenting mer. I detta (relativt) lilla tidsintervall visas otaliga händelser på inspelningssatsen och, när musiken fortskrider, ser vi att när allt händer i slow motion blir saker meningsfulla.

Otroligt resultat

Planerad på ett millimetriskt sätt, är varje händelse i de 4,2 sekunder i linje med sången och harmonin i texterna. Det är inte förvånande att bara fem timmar efter det publicerades överträffade videon 2,5 miljoner visningar – den bästa indikationen på att ett jobb är riktigt bra gjort.

Enligt vokalisten Damian Kulash, i en intervju han gjorde till Mashable webbplatsen, Det tog mer än en månad att montera hela filmen. Han sa också att bandets avsikt var att arbeta med gränserna för kreativa möjligheter, och utnyttja möjligheten att enkelt avslöja denna typ av videoklipp via kanaler som YouTube.

För mig är detta en allegori till relationen till vår existens. Kan du föreställa dig vilken existens som skulle vara om vi kunde leva till rytmen i den här videon? Dessutom passar konceptet perfekt med brevet.

Titta på videon: Varför ska du inte frukta döden

Like this post? Please share to your friends:
Deja un comentario

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: