Ta beagle je varuška, ki jo vsakdo potrebuje + VIDEO

Ta beagle je varuška, ki jo vsakdo potrebuje + VIDEO

Beagle je srednje velika pasma psa. Podobni so na angleško lisico, vendar z manjšim telesom, s krajšimi nogami ter daljšimi in mehkejšimi ušesi. Ta pasma je bila prvotno uporabljena kot lovec za sledenje zajcev, kuncev in drugih majhnih živali. Njegov razvit občutek za vonj in nagon sledenja je idealen žival za odkrivanje prepovedanega kmetijskega uvoza in živilskih izdelkov v karanteni.

Na žalost je beagle tudi na križišču preskusnih laboratorijev v kozmetični industriji, drugi pa zaradi pokvarljivega vedenja, kar močno olajša ravnanje pri uporabi kot morskih prašičkov. Večina teh živali je inteligentna in priljubljena kot hišne ljubljenčke zaradi njihove velikosti, tihega vedenja in odsotnosti prirojenih zdravstvenih težav.

Za vse to je ta žival odlična izbira, ko živite skupaj z družino z majhnimi otroki, kot je prikazano v naslednjem videu. Ta beagle se imenuje Charlie Z veseljem mu ni bilo zadovoljstvo, ko so njegovi lastniki vzeli novega otroškega doma.

Prvi častnik palice

Allison Stokke, ženska, ki se je nekoč počutila vznemirjena zaradi tega, ker jo je nekdo posnela in jo naložila v YouTube, sedaj posname sponzorirane videoposnetke, ki se končajo v YouTubu. In kaj obračanja daje življenje, kajne? No, dejstvo je, da se zahvaljujoč tej slavnosti vmesnikov lahko vidimo palico s več privilegiranih kotov.

"Odnesi me v cerkev" v ritem baleta

To je rezultat, ko združujemo talent plesalca, kot je Sergej Polunin, tehnika fotografa David LaChappelle in pesem, kot je "Vzemite me v cerkev"Od Hozierja. To je res čudovito delo in hvaležno je, da nadaljujemo s težnjo po integraciji discipline, kot je balet v komercialni glasbi, kot je Sia storila z "Lestenec“.

Aplavz!

Star Wars vs Star Trek – Prikolica

Vemo, da v našem vesolju ni mogoče, da bi se kaj takega zgodilo, zato moramo to le videti priklopnik ki so jih izdelali nekateri ljubitelji najbolj uspešnih znanstvenih fantastičnih franšiz.

Ne uspeva sestaviti parov

In dokončati ta krog video posnetkov, kompilacija z neuspešnimi tortolosi, ki nam je poslal dober Marco Lopez, hvala.

Like this post? Please share to your friends:
Deja un comentario

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: