Soțul își înregistrează soția dând naștere pe drum spre spital + VIDEO

Soțul își înregistrează soția dând naștere pe drum spre spital + VIDEO

Lesia Pettijohn și soțul ei se îndreptau spre maternitatea din zona Bay din Pasadena, Statele Unite ale Americii, unde un obstetrician îi aștepta să ghideze nașterea celui de-al treilea copil. După 45 de minute la volan, sursa femeii se rupe și începe să creadă.

Când își dă seama că bebelușul este pe cale să plece, Lesia îi cere soțului să o ajute să-și scoată centura și pantalonii. Într-o chestiune de secunde, bebelușul de 4 kg este deja afară și în mâinile mamei sale care a preluat literalmente problema în mâinile sale.

Pentru a fi sincer, cred că aș fi intrat într-o defecțiune nervoasă.

Kid șobolan mănâncă picant.

Acest mic demon decide să-și documenteze experiența consumând o chilă Carolina Reaper, una dintre cele mai fierbinți ardei iute din lume, în încercarea de a-și demonstra bărbatul prematur.

După ce a întrerupt misiunea, copilul a decis să-și revizuiască experiența care poate fi găsită în același canal.

Birdul lovește un avion mic în zbor

Pentru mulți, zborul într-o aeronavă ușoară este total dezonorant, mai ales dacă au văzut ce se întâmplă atunci când o pasăre lovește parbrizul navei. Imaginile au fost înregistrate momente după accident și sunt oarecum șocante.

Din fericire, copilotul a fost salvat de la intrarea în lista ciudată de 1000 de moduri de a muri.

Efectul fascinant al lui Magnus

Lumea este mai complicată decât pare cu ochiul liber, pentru că ascunde forțele pe care le putem manipula într-un mod unic. Una dintre aceste forțe este efectul Magnus explicat în mod deosebit de Derek Muller pe canalul Veritasium.

Atacul unui rechin pe Mick Fanning

Surferul australian Mick Fanning a scăpat viu de la un atac de rechin duminică trecută în Jeffrey Bay, Africa de Sud. Imaginile uimitoare au fost în întreaga lume după ce au fost difuzate în direct la televizor.

Nu uitați că în Australia sunt obișnuiți să se ocupe de animale mari, așa că a fost ca o zi de câmp pentru Mick.

Baia de dolari a lui Sepp Blatter

Acesta este un lucru care nu poate lipsi în videoclipurile de astăzi. Un comediant luat cu asalt o conferință de presă oferind, Sepp Blatter, președintele FIFA, și ia oferit un teanc de bani (fals) pentru Coreea de Nord pentru a găzdui Cupa Mondială. Când se văzu în fața gardienilor, bărbatul aruncă în aer un alt tampon de facturi, scăldând figura lui Blatter cu o grămadă de dolari falși.

Ce se semănă este recoltat.

Vizionați videoclipul: Doctorul Horia Cioflan – Nasterea Asistata

Like this post? Please share to your friends:
Deja un comentario

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: