Șmecherie de 5 minute care vă va ajuta să dormiți mai repede

Șmecherie de 5 minute care vă va ajuta să dormiți mai repede

Pentru mulți oameni devine un chin adevărat: doar înclinați-vă capul pe pernă și creierul începe să călătorească departe. Din conturile plătibile la problemele din relație, dintr-o pată pe acoperiș care aparent tocmai a apărut la ordinea de zi a zilei următoare. Absolut tot ceea ce se poate imagina trece prin cap întârziind sosirea visului mult așteptat.

Dincolo de recomandările tradiționale precum stingerea luminilor, eliminarea de distragere, cum ar fi televiziunea și celulare sau păstrați camera în tăcere, există o nouă recomandare care ar putea ajuta pe cei care nu se pot liniști mintea pentru a dormi mai repede. Este un truc care nu durează mai mult de 5 minute.

Studiul

La Universitatea Baylor, un grup de cercetare a concluzionat că organizarea de idei înainte de a merge la culcare ajută la reducerea substanțială a timpului necesar pentru a adormi odată culcat.

Printr-un studiu care a implicat 57 de voluntari (cea mai mare parte twentysomethings), care au fost impartite in doua grupuri, cercetatorii propus de a efectua un exercițiu înainte de a merge la culcare. Unul dintre grupuri ar avea ca activitate să scrie tot ce trebuie să fie amintit a doua zi. Pe de altă parte, cel de-al doilea grup ar avea ca activitate să scrie tot ce au făcut în ziua precedentă.

Activitatea a durat doar câteva minute pentru majoritatea participanților, iar cercetătorii au observat că voluntarii care au făcut acest lucru ultimul Au reușit să doarmă cu până la 10 minute mai devreme decât cei care nu au făcut-o.

Reflectați și organizați idei.

Se pare că, de obicei, trăim viețile noastre de zi cu zi acționând și răspunzând cererilor fără a ne acorda timp reflectă ceea ce facem și organizăm idei pentru pașii următori. Aici apare avantajul scrisului: scrierea ne ajută să reflectăm și să organizăm idei în timp ce creierul nostru încă lucrează la viteză maximă.

Cei adolescenți care au ținut un jurnal reușesc să doarmă mai repede? La urma urmei, ideea de a scrie lucruri înainte de a merge la culcare nu este nimic nou. Mai bine încă, în alte domenii au ajuns la concluzia că traducerea ideilor pe suport de hârtie pe probleme cum ar fi reducerea anxietății, îmbunătățirea capacității de absorbție de informații și de învățare accesoriu.

Ați încercat vreodată? Simțiți-vă liber să împărtășiți rezultatele obținute în comentarii sau dacă aveți altă tactică infailibilă de a adormi rapid. Dacă nu funcționează pentru dvs., iată câteva lucruri pe care le puteți face să dormiți.

Vizionați videoclipul: Sau ca minunata în doar 10 minute. Orice gospodină ar trebui să știe această rețetă. SavurosTV

Like this post? Please share to your friends:
Deja un comentario

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: