Se mărită cu cineva care este prietenul tău

Se mărită cu cineva care este prietenul tău

Nu este o frază a unui adolescent îndrăgostit. Prietenia este esențială într-o relație de dragoste, la urma urmei, am aflat că dragostea și dorința nu sunt singurul lucru care susține un cuplu. Nu are sens să căutați o căsnicie care, înainte de orice, nu este o persoană cu care suntem dispuși să dezvoltăm o prietenie nedefinită. Motivul este simplu și poate fi rezumat într-o singură propoziție:

Când căutați pe cineva cu care să vă petreceți restul vieții, este cineva cu care aveți prietenie, pentru că în cele din urmă este singurul lucru care rămâne”.

Prietenul este unul cu care simțim nostalgia, regretăm absența lui, cu care nu ne simțim bine când este departe, cu care păstrăm secretele și experiențele. Prietenul este cel care dorește să facă orice pentru a fi împreună și care ocazional ne provoacă o mică frustrare.

Există un vechi discurs pe care trebuie să-l alegem între mireasă / soție și prieteni. Pentru mine este ceva absolut absurd. Prietenii sunt acei oameni care ne susțin în relațiile noastre, iar colegii noștri sunt acei oameni care ne încurajează să ne căutăm prietenii. Se completează reciproc.

Și din acest motiv insist: dragostea noastră mare trebuie să fie prietenul nostru. Acea persoană care spune lucruri care te fac să suspină cu bucurie și lucruri pe care crezi că nu le vei auzi niciodată. Ea face lucruri care te lasă complet entuziasmați și lucruri pe care tu greu de crezut că sa întâmplat. Asta numim prietenie. Ce ar fi de coexistență dacă oamenii nu ar alege să rămână împreună în prietenie?

Este în prietenie și dragoste că dezvoltăm respectul reciproc, afecțiunea și nevoia de a fi împreună că nu există ore suplimentare la serviciu care să ne țină înapoi. Nu există nici o distanță care să ne împiedice să ne exprimăm afecțiunea unul pentru celălalt.

Căsătoriți cu o persoană care este într-adevăr un prieten. Am făcut-o Mă surprinde, dar are multe defecte. Mă impresionează, dar de obicei este obișnuită. Suntem prieteni înainte de toate. Poate că a fost doar noroc, dar cred, de asemenea, că am ales să fim prieteni cu ceilalți. Asta face diferența.

Poate părea un clișeu, dar nu ar trebui să căutăm pe cineva pe care oamenii să-l admire doar pentru frumusețea lor, care trăiesc plini de surprize sau pur și simplu pentru acea capacitate de a se simți bine atunci când suntem alături de ei. Unul îi place să-l facă pe celălalt fericit. Este păcat că am pierdut acea perspectivă a iubirii.

A avea un angajament față de o iubire care este prietenă este mult mai bună decât coexistența cu obligația de a fi cu cineva. La sfârșitul zilei vei vedea că am dreptate.

Nimic mai bun decât un prieten pentru a decide dacă să cumpere o companie sau finanța o idee, dacă ne spalam vasele cina sau vom scăpa la film lăsând acel munte de farfurii, pahare și tacâmuri pentru mâine. Nimic mai bun decât un prieten care să explice filmul chiar înainte de a se termina sau să facă față unui duș sub o umbrelă care nu se potrivește cu o persoană. Cele mai bune iubiri sunt construite între oameni care sunt, în primul rând, prieteni buni.

Când oglinda ne chinuiește pentru ceea ce am devenit, vor mai exista râsul a doi oameni care au învățat să râdă singuri. În acea zi, prietenia va fi totul. Și nu vom avea nevoie de altceva pentru a trăi.

Vizionați videoclipul: PRIMUL MEU SARUT CU O FATA

Like this post? Please share to your friends:
Deja un comentario

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: