Poroči se z osebo, ki je tvoj prijatelj

Poroči se z osebo, ki je tvoj prijatelj

To ni fraza najstnice v ljubezni. Prijateljstvo je najpomembnejše v ljubezenskem odnosu, na koncu pa smo se naučili, da ljubezen in želja nista edina stvar, ki ohranja par. Nima nobenega smisla iskati poroke, ki je pred ničemer ne oseba, s katero smo pripravljeni razviti nedoločen prijatelj. Razlog je preprost in ga je mogoče povzeti v enem stavku:

Ko iščete nekoga preživeti preostanek svojega življenja, da je nekdo, s katerim imate prijateljstvo, ker je konec, je vse, kar ostane”.

Prijatelj je nekdo, s katerim čutimo nostalgijo, žal, svojo odsotnost, s katerimi se ne počutite dobro, ko ste zunaj, s katerimi se skrivam in izkušnje. Prijatelj je tisti, ki je pripravljen narediti vse, da bi bili skupaj, in to občasno povzroča malo razočaranja.

Obstaja star diskurz, ki ga moramo izbrati med nevesto / ženo in prijatelji. Zame je nekaj popolnoma absurdnega. Prijatelji so tisti, ki nas podpirajo v naših odnosih in naši kolegi so tisti ljudje, ki nas spodbujajo k iskanju naših prijateljev. Med seboj dopolnjujejo.

In zato vztrajam: naša velika ljubezen mora biti naš prijatelj. Ta oseba, ki pravi stvari, zaradi katerih vas vzdihuje z veseljem, in tudi stvari, za katere si mislil, da jih nikoli ne boste slišali. To naredi stvari, ki vas pustijo povsem navdušene in stvari, za katere težko verjameš, so se zgodile. To imenujemo prijateljstvo. Kaj bi bilo s soobstojem, če se ljudje ne bi odločili, da bi ostali skupaj v prijateljstvu?

V prijateljstvu in ljubezni imamo razviti medsebojno spoštovanje, naklonjenost in potrebo po skupnem sodelovanju da ni dodatnih ur na delovnem mestu, ki nas zadržujejo nazaj. Ni razdalje, ki nam preprečuje, da bi se med seboj izrazili naklonjenost.

Poroči se z osebo, ki je res prijatelj. Uspelo mi je Preseneča me, vendar ima veliko pomanjkljivosti. Navdušuje me, vendar je navadno pogosto. Pred vsemi smo prijatelji. Mogoče je bila samo sreča, ampak tudi mislim, da smo se odločili, da smo med seboj prijatelji. To je razlika.

To se morda zdi kliše, vendar ne smemo iskati nekoga, ki jim ljudje občudovali le zaradi svoje lepote, ki živi polno presenečenj, ali pa samo za to sposobnost, da se počutijo dobro, ko smo na vaši strani. Eden ima rad, da bi bil drugi srečen. Škoda, da smo izgubili to perspektivo ljubezni.

Obveznost do ljubezni, ki je prijatelj, je veliko boljša od soobstoja z obveznostjo, da bi morali biti z nekom. Konec dneva boste videli, da sem imel prav.

Nič boljšega od prijatelja, da se odločimo, ali bomo kupili podjetje ali financirali idejo, če bomo pospravili jedi večerje ali pa pobegnili v kino, da bomo jutri zapustili to ploščo, očala in jedilni pribor. Nič bolje kot prijatelj, da pojasni film preden se konča ali se pod tušem pod dežnikom, ki se komaj prilega osebi. Najboljše ljubezen so zgrajene med ljudmi, ki so, prvič, odlični prijatelji.

Ko nas bo ogledalo mrtev za tisto, kar smo postali, bo še vedno smeh dveh ljudi, ki so se naučili smejati zase. Tisti dan bo prijateljstvo vse. In ne bomo potrebovali nič drugega, da bi živeli.

Oglejte si video: Kako popraviti zlomljeno srce Guy Winch

Like this post? Please share to your friends:
Deja un comentario

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: