Pizzaria Batepapo, pizza paling gila di planet ini

Pizzaria Batepapo, pizza paling gila di planet ini

Setakat ini, pizza adalah salah satu makanan yang paling popular di dunia. Terdapat jumlah bahan yang hampir tidak terhad yang boleh ditambah kepada kombinasi sempurna sos tomato, tepung terigu dan keju mozzarella yang melekit.

Terdapat puluhan ribu pizzeria di seluruh dunia, dan setiap satunya biasanya pizza istimewa yang menonjol dari yang lain di tempat anda Tetapi ia adalah praktikal untuk memastikan bahawa tidak ada bahan yang asli seperti yang dapat dijumpai dalam menu Pizzaria Batepapo di bandar Guarujá, di Brazil.

Roberto "pizza gila"Dos Santos Dia adalah pemilik tempat ini, dan inilah sebabnya mengapa pizzerianya begitu berbeza. La Pizzaria Batepapo dengan cepat dikenali sebagai salah satu pertubuhan makanan yang paling mewah di dunia. Apabila anda melihat dengan cepat pada menu anda, ia tidak sukar untuk mengetahui mengapa. Roberto dos Santos Ia benar-benar tidak mempunyai had apabila ia menjadi kreatif dengan makanan, pizza Pizza Dalí (kelopak kumisnya di dalam kuburnya yang baru digali semula).

Kali pertama Pizzaria Batepapo menjadi popular adalah apabila Dos Santos letakkan ayam panggang di pusat pizza. Dia memuat naik gambar ke Internet, dan ia telah menjadi virus semalaman. Orang-orang tidak percaya pada kebanggaan pizza itu.

Lelaki itu melihat peluang, dia sedar itu jika saya terus membuat pizza daripada tradisional saya boleh memenangi pengikut yang cukup, menggemukkan bilangan pelanggan anda. Dan sebenarnya adalah idea itu berjalan lancar. Pada masa ini, berjuta-juta orang telah melihat foto mereka dalam talian dan perniagaan mereka makmur.

Dalam imej lain ini, jelas bahawa tidak banyak minuman yang pergi dengan pizza bir. Ini sudah termasuk satu supaya anda tidak perlu memerintahkannya secara berasingan. Sudah tentu, ada kesulitan tertentu dengan meminta di rumah.

Ia bukan sahaja sebilah saiz ruang makan, tetapi ia dilindungi dengan pisang. Walaupun ia tidak kelihatan sangat menyelerakan, mereka mengatakan bahawa rasa lazat pizza berbeza dengan manisnya buahnya.

Sebahagian daripada bahan-bahan Dos Santos hanya sempadan pada orang bodoh. Walaupun telur rebus adalah makanan yang kaya, tiada siapa yang akan mengharapkannya melihatnya di atas pizza, apalagi pada kadbod di loker. Sekali lagi sesetengah orang memilih untuk melihat sisi positif: bukan sahaja anda mempunyai pizza dengan banyak ramuan, anda juga mempunyai bahan mentah untuk menyediakan sarapan pagi keesokan harinya.

Di sini, Dos Santos memegang salah satu ciptaannya yang paling hebat. Bukan sahaja ia mempunyai saiz untuk memberi makan seluruh kelas, juga ditutup dengan jumlah bahan-bahan yang tidak masuk akal: Saya rasa di sini anda boleh mencari pintu masuk, hidangan utama dan juga pencuci mulut.

Di sini anda mempunyai pizza yang mampu memuaskan semua jenis pengunjung. Selain pizza yang ada ayam goreng, babi, sebilangan besar beras dan, secara logiknya, kek coklat tepat di tengah-tengah. Walaupun ia tidak kelihatan seperti pizza tradisional, anda tidak dapat menafikan betapa mudahnya ia memberi makan kepada beberapa orang.

Piza ini khusus untuk pencinta karbohidrat. Doh berfungsi sebagai hidangan yang mengandungi nasi, telur goreng, pasta dan kacang. Dos Santos juga menambah salad dengan beberapa keping tomato di tengah, untuk mengekalkan keseimbangan yang baik.

Jika anda mencari cara yang berbeza untuk menunjukkan cinta anda, Dos Santos menawarkan kemungkinan untuk menyediakan anda pizza istimewa dengan bentuk hati dengan pusat coklat. Satu-satunya perkara yang hilang ialah sebotol anggur dan malam itu selesai.

Jika anda merasa sedikit tertekan, anda boleh memesan pizza ini dengan wajah tersenyum.

Sekiranya anda tidak mempunyai buah yang cukup di tengah-tengah pizza, Dos Santos mengingatkan pelanggannya bahawa, tidak kira betapa mereka suka makan pizza, mereka mesti mengekalkan diet seimbang. Dan kepingan semangka berair adalah cara yang ideal untuk mencapainya.

Tiada apa-apa seperti sekumpulan … tidak, cawangan pisang domino betul-betul di tengah-tengah pizza.

Kami tidak tahu apakah kepingan gergasi ini boleh dipesan di rumah atau hanya tersedia di kedai, bayangkan saiz kotak dan bilangan orang yang diperlukan untuk mengangkutnya. Sudah tentu mereka mesti mengenakan penghantaran seolah-olah ia bergerak.

Dos Santos tidak mempunyai batas, dia boleh sempurna mengintegrasikan pizza anda dengan pusat. Ia akan menjadi hiasan yang ideal di perkahwinan beruang 🐼

Hanya apabila anda fikir mereka akan memberi anda pizza biasa, Dos Santos melemparkan anda bola melengkung … satu tembikai di atas pizza anda.

Meletakkan jagung pada pizza tidak kelihatan seperti idea yang buruk, kecuali ketika mereka adalah jagung rebus. Sisi positifnya ialah dengan sedikit mayones, keju dan salsa anda boleh mengumpulkan kombo dewa-dewa.

Walaupun ciptaan mereka melarikan diri dari tradisi, semua orang menyukai apa yang Dos Santos berkhidmat di Brazil. Sekurang-kurangnya satu perkara yang pasti: di restoran pizza di Guarujá ini anda dapat mencari bahan-bahan yang mustahil di bahagian lain di dunia.

Dan mereka mengadu tentang nanas.

Like this post? Please share to your friends:
Deja un comentario

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: