Pizzaria Batepapo, cele mai nebunești pizze de pe planetă

Pizzaria Batepapo, cele mai nebunești pizze de pe planetă

Pizza este una dintre cele mai populare alimente din lume. Există o cantitate aproape nelimitată de ingrediente care pot fi adăugate la combinația perfectă de sos de roșii, făină frământată și brânză de mozzarella lipicioasă.

Există zeci de mii de pizzerii în întreaga lume, și fiecare are de obicei o pizza specială care se deosebește de restul în localitatea dvs. Dar este practic o certitudine să se asigure că niciuna nu are ingrediente originale ca cele care se găsesc în meniul din Pizzaria Batepapo în orașul Guarujá, în Brazilia.

Roberto "pizza nebună"Dos Santos El este proprietarul acestui loc, și acestea sunt motivele pentru care pizzeria lui este atât de diferită. La Pizzaria Batepapo a devenit repede cunoscut ca unul dintre cele mai extravagante instituții alimentare din lume. Când vă uitați rapid la meniul dvs., nu este greu să știți de ce. Roberto dos Santos într-adevăr nu are limite atunci când vine vorba de a fi creativ cu alimente, este de pizza Dali (mustață squirming în mormânt nou exhumat).

Prima dată când Pizzaria Batepapo a devenit populară a fost atunci când Dos Santos puneți un pui prăjit întreg în centrul unei pizza. A încărcat fotografia pe Internet și a trecut peste noapte viral. Oamenii erau încrezători la ciudățenia acestei pizza.

Omul a văzut o oportunitate, și-a dat seama dacă am continua să fac pizza din tradițional, aș putea câștiga destui adepți, îngrășind numărul clientelei dvs. Iar adevărul este că ideea a funcționat destul de bine. În prezent, milioane de oameni și-au văzut fotografiile online și afacerea lor este prosperă.

În această altă imagine, este clar că nu există multe băuturi care să meargă cât mai bine cu pizza o bere. Acesta include deja unul, astfel încât să nu trebuiască să o comandați separat. Evident, există un anumit inconvenient cu solicitarea la domiciliu.

Nu este vorba doar despre o felie de dimensiunea unei sali de mese, dar este acoperit cu banane. Deși nu au văzut foarte apetisant, spun ei aroma de pizza gustoase contrastează frumos cu dulceața fructului.

Unele dintre ingredientele lui Dos Santos se limitează pur și simplu la prostie. Deși ouă fierte sunt un aliment bogat, nimeni nu s-ar aștepta să le vadă pe o pizza, să nu mai vorbim pe cutia de carton. Din nou, unii oameni au ales să vadă partea pozitivă: nu doar o pizza cu o mulțime de topping-uri, aveți, de asemenea, materie primă pentru a pregăti micul dejun în dimineața următoare.

Aici, Dos Santos deține una dintre cele mai monstruoase creații ale sale. Nu numai că are dimensiunea de a alimenta întreaga clasă, de asemenea este acoperit cu o cantitate ridicată de ingrediente: Cred că aici puteți găsi intrarea, mâncarea principală și chiar și desertul.

Aici aveți o pizza capabilă să satisfacă toate felurile de mese. În plus față de pizza pe care o ai pui prăjit, carne de porc, o mulțime de orez și, desigur, un drept tort de ciocolată în mijloc. Deși nu arată ca o pizza tradițională, nu puteți nega cât de convenabil este să hrăniți mai mulți oameni.

Această pizza este specială pentru iubitorii de carbohidrați. Aluatul servește ca o farfurie care conține orez, ouă prăjite, paste făinoase și fasole. Dos Santos chiar adaugă salată cu câteva felii de roșii în mijloc, pentru a menține un echilibru bun.

Dacă sunteți în căutarea unui mod diferit de a vă arăta dragostea, Dos Santos vă oferă posibilitatea de a vă pregăti o pizza specială cu forma inimii cu centrul de ciocolată. Singurul lucru care lipsește este o sticlă de vin și se termină noaptea.

Dacă vă simțiți puțin deprimat, puteți comanda această pizza cu o față zâmbitoare.

În cazul în care nu ați avut suficient de fructe în mijlocul unei pizza, Dos Santos reamintește clienților săi că, indiferent cât de mult le place să mănânce pizza, ar trebui să mențină un regim alimentar echilibrat. Și o felie suculentă de pepene verde este modalitatea ideală de ao realiza.

Nu este nimic ca o grămadă … nu, o ramură de banană domino chiar în mijlocul unei pizza.

Nu știm dacă această felie gigant poate fi comandat acasa sau disponibile la nivel local numai, imagina dimensiunea casetei și numărul de persoane necesare pentru a transporta. Cu siguranță, ele trebuie să perceapă livrarea ca și cum ar fi o mișcare.

Dos Santos nu cunoaște limite, el poate perfect integrați pizza dvs. cu piesa centrală. Ar fi decorarea ideală la o nunta de urs 🐼

Doar când crezi că îți vor da o pizza obișnuită, Dos Santos îți aruncă o minge curbată … un pepene întreg pe partea de sus a pizza.

Punerea porumbului pe pizza nu pare a fi o idee rea, cu excepția cazului în care sunt porumb fiert. Partea pozitivă este că, cu un pic de maioneza, branza si salsa Combo ar putea înarma zei.

Deși creatiile lor scapă de tradiție, toată lumea pare să iubească ceea ce Dos Santos servește în Brazilia. Cel puțin un lucru este sigur: această pizzerie va găsi ingrediente imposibile Guaruja în altă parte în lume.

Și s-au plâns de ananas.

Vizionați videoclipul: 🔴LIVĂ – BAZĂ DE PISCICĂ

Like this post? Please share to your friends:
Deja un comentario

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: