Pengguna iPhone Black Jet mengadu tentang calar

Pengguna iPhone Black Jet mengadu tentang calar

Model Jet Black dari iPhone 7 itu telah menjadi tepukan dalam acara itu di mana Apple mengumumkan model telefon pintar terbarunya, dipuji kerana estetika yang berbeza dan rasa yang baik. Walau bagaimanapun, ia tidak mengambil masa lama untuk keadaan tidak selesa untuk dikaitkan dengan penampilannya.

Kemasan berkilat yang indah itu hanya mengekalkan keindahan kilangnya untuk tempoh masa yang singkat, kerana adalah mudah untuk menunjukkan calar yang tidak terkira banyaknya dan tanda yang kelihatan ditinggalkan oleh lemak semulajadi jari-jari.

Walaupun dia belum membuat kenyataan terbuka mengenai kerapuhan telefon pintar dalam versi ini, syarikat itu mempunyai kesungguhan untuk menerbitkan notis di laman web rasminya di mana beliau menyatakan bahawa peranti itu "boleh menunjukkan keletihan mikro dengan penggunaan" dan mengesyorkan pengguna-pengguna tersebut terganggu oleh masalah itu memperoleh kes perlindungan. Jika kita mengambil kira bahawa Apple "mengambil masalah" untuk menerbitkan amaran tentang risiko yang mungkin, walaupun ia kelihatan lebih banyak eufemisme, maka masalahnya adalah nyata dan banyak.

Untuk memahami sepenuhnya akibat akibat mengabaikan amaran seperti ini, beberapa pemilik iPhone 7 dan 7 Plus Jet Black berkumpul di Reddit untuk berkongsi keadaan semasa peranti mereka. Jika kita mengambil kira kos telefon yang agak baru ini, imej menunjukkan bahawa mereka menjadi sakit kepala – dan portfolio – untuk pemiliknya.

Di sini kami menunjukkan kepada anda gambar-gambar peranti yang agak baru, dengan hanya dua minggu penggunaan, serta orang lain yang lebih jauh mengembara.

KateWalls menerbitkan beberapa imej berkualiti tinggi dari iPhone 7 Jet Black.

Telefon ini hanya mempunyai lima belas hari penggunaan.

Kerosakan yang paling nyata dapat dilihat di tepi.

Pengguna di bawah nama panggilan ctsikh menyebut bahawa cap jari menyembunyikan calar, tetapi mereka tidak menghalangnya daripada muncul.

Wartawan Zach Epstein telah mencatatkan di Twitter bagaimana peranti itu biasanya kelihatan seperti kuali di mana ikan telah digoreng.

Jet hitam yang menakjubkan di iPhone 7 akan melalui proses sembilan anodisasi dan penggilapan sembilan langkah sebelum digerakkan dengan keberanian pic.twitter.com/7iaH86fi9T

– Zach Epstein (@zacharye) 20 September 2016

Seorang redditor yang dijuluki polygonarsenal memohon penapis ke gambar untuk menunjukkan goresan iPhonenya.

Dia juga menegaskan bahawa dia tidak pernah menggunakan kes perlindungan dan dia tidak berhati-hati dengan telefonnya.

Dengan harga ini adalah logik bahawa pelanggan menuntut parameter kualiti tertentu dan terkejut apabila mereka mendapati bahawa mereka tidak mematuhi, tetapi jika anda pernah mempunyai permukaan gaya piano dalam alat, anda harus tahu bahawa mereka tercalar walaupun dengan melihatnya. Xbox One menjijikkan selepas penggunaan beberapa minggu.

Like this post? Please share to your friends:
Deja un comentario

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: