Önskan av Amy - Creepypasta

Önskan av Amy – Creepypasta

När Amy blev fyra, berättade hon om spelet med ögonfransar. Du vet att där varje gång du hittar en ögonfrans du stänger dina ögon, gör du en önskan, du andas djupt och du blåser det i vinden. "Om du har tur," sa jag, "din önskan kommer att gå i uppfyllelse." Amy tänkte ett ögonblick och sa då att det var ett dumt spel. Jag skrattade och bad honom aldrig att upprepa ordet dumt igen. Jag kommer ihåg att jag var tacksam att hon inte trodde att jultomten och påskkaninen var dumma. Det skulle ha varit ett problem.

När hon var på väg att bli sju hade Amy en speciell gåva: en bror som heter Michael. Amy älskade Michael från det ögonblick som hon träffade honom. Jag ville alltid bära det, vilket vi lovade när vi var säkra på att det skulle vara trevligt. Och det var det. Michael älskade också sin syster, vi lade honom i Amys armar och lugnade sig omedelbart. Jag behöver inte säga att vi var tacksamma för det.

När Michael var ett år gammal gick han igenom en episod av mycket hög feber. Vi tog honom bråttom till nödsituationer där de lyckades sänka temperaturen, men det var något fel. Medicinska tester avslöjade det värsta av alla scenarier: leukemi. Han ska börja behandlingen så snart som möjligt.

Vi berättade inte för Amy hela berättelsen om sin brors sjukdom, men hon kunde redan säga att det var allvarligt. Jag gjorde mitt bästa för att sätta på ett gott ansikte, så Amy skulle inte vara så ledsen. Det fungerade en tid. Men några månader senare överväldigade hennes känslor henne. Amy föll i en djup sorg som hon aldrig hade sett i hennes korta liv. En natt, under middagen började Amy gråta. "Michael tycker att jag inte vill ha honom längre," sa han som tårar föll ner i ansiktet. Det var inte en fråga, jag var övertygad om det.

Jag kände att han var en hemsk far. Fångade i det dagliga helvetet att hantera min sons sjukdom, förnekade Amy den hjälp som jag behövde för att hantera de känslor jag hade tvingats utstå. Vid 39 hade jag allvarliga problem att klara det hela, och jag kunde inte föreställa mig hur det var för någon som var så liten som Amy.

Efter att hon hade lagt sig till sängs ringde jag Dawn på sjukhuset och tänkte på något som kunde hjälpa. Vi bestämde oss för att han skulle besöka hans bror, så att han förstod att läkare och sjuksköterskor gjorde sitt bästa för att hjälpa honom att förbättra. Vi hade vägrade att ta henne till sjukhuset på grund av Mikaels utseende, hon såg inte bra ut alls. Vi visste inte hur han skulle reagera på hans brors bild, intuberade och anslutna till bildskärmarna, men vi insåg också att det hade varit länge sedan han senast såg honom. Det var viktigt för Amy att se sin bror igen.

När vi kom fram fick han bara se Michael genom fönstret. Till vår förvåning fick Amy ett gott humör. Hon nickade och började prata med honom, även om han visste att han inte kunde höra henne, men hon ville försöka. Jag såg henne le för första gången på länge.

Jag märkte två ögonfransar på Amys kinder. Hoppas att lägga till styrka till hennes förnyade känsla av positivitet och inte bryr sig om hon tyckte det var dumt, jag tog hennes kinder i ögonen och lade dem på min tumme. Då bad jag henne att tänka på en önskan, hennes ögon ljusnade med hopp och hon vände hennes uppmärksamhet tillbaka till Michael. Till min förvåning smilade han igen, stängde ögonen, tänkte ett ögonblick och blåste sedan med all sin kraft. Då såg han sin bror och log. Jag behövde inte ens fråga honom vad hans önskan hade varit.

Några veckor gick och Michael började visa förbättring. Det var något helt oväntat och oförklarligt, det började bara förbättra över natten. Men lättnaden som medförde hans förbättring varade väldigt lite. Efter ett tag försämrades hans tillstånd igen. Det var vad Dawn och jag hade förberett sig för. Vår lilla son dog den 3 maj 2015.

Uppenbarligen blev Dawn och jag förstörda. Men Amy var oföränderlig. När han lärde sig om sin brors korta förbättring kom han fram till att han skulle fortsätta att förbättra sig. Han vägrade att tro att allt hade blivit sämre. Sedan när vi förklarade att han hade dött, skrek allt han gjorde. Han grät och grät i flera dagar.

Efter en månad när livet i verkligheten utan Michael var närvarande och de tre gradvis blev vana vid våra rutiner bestämde jag mig för att vara mer närvarande i Amys liv. Det var inte att jag var en frånvarande eller avlägsen förälder, men jag ville representera en positiv kraft i min dotters liv. Efter ett sådant trauma var det vad hon behövde. Jag försäkrade mig om att jag gick till skolpsykologen och planerade en familjeterapi. Han var fast besluten att förhindra familjen tragedin att lämna djupare poäng än nödvändigt på Amy.

En natt före behandlingssessionen, långt efter att jag hade somnat, vaknade jag med Amy som stod bredvid min säng. Jag märkte att jag grät. Jag frågade honom om han ville sova med oss ​​i sängen resten av natten, men han svarade mig inte.Mellan sobbarna lät det som att det blåste. Jag kunde känna hans andning i mitt bröst och ansikte. Men han slutade inte att gråta.

"Är du okej älskling," frågade jag när jag desperat letade efter ljusströmställaren på sidan av min säng. Gråt och blåsningar blev mer intensiva. Till sist hittade jag spjället och slog på lampan. Jag gav ett skrik som slutade att drunkna i min hals.

Amys ansikte var drenket i blod. Han tittade på mig med blodiga ögon mellan en kombination av terror och hat. Hans händer var i hans mun och han blåste. När mina ögon anpassade sig till klarhet skrek jag för att vakna upp och började skrika också. I Amys händer var två stycken hud med bristiga hår. Han fortsatte att se mig i mitten av gråtan. Panik blommade i mitt bröst och jag hade problem med att andas. Det slitna köttet dropp blod i Amys ögon när hon blåste, med total desperation, varm luft vid ögonlocken amputerade i handflatan. Hennes ögonfransar svängde i dessa våta slag.

"Jag höll på att Michael skulle komma tillbaka", sa han mitt i gråt. "Men jag är inte bra på det."

"Kan du hjälpa mig, snälla?"

En text från förvirrande historier, översatt och anpassad av Marcianosmx.com

Titta på videon: Sandras Stora Dag med Amy Deasismont

Like this post? Please share to your friends:
Deja un comentario

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: