One Moment, videoposnetek Ok Go, ki ga ne boste obžalovali

One Moment, videoposnetek Ok Go, ki ga ne boste obžalovali

V redu. Vedno se konča z vsemi svojimi glasbenimi posnetki, a njegovo najnovejše delo vas bo resnično pustilo z usta na tleh zaradi toliko ustvarjalnosti in talentov. In to je, da so ti predmeti še posebej znani po preoblikovanju svojih pesmi v neverjetne videoposnetke, ki nikoli ne presežejo.

Za videoposnetek singla "En trenutekPotrebno je bilo 4,2 sekunde snemanja… in nič več. V tem (relativno) majhnem intervalu časa se na snemalnem nizu prikažejo številni dogodki in, kot se glasba napreduje, vidimo, da postane vse, kar se počasi dogaja, stvari smiselne.

Neverjeten rezultat

Vsak dogodek v teh 4,2 sekundah je načrtovan v milimetrični smeri in je skladen s skladbo in harmonijo besedil. Ni presenetljivo, da je samo pet ur po objavi, video že presegel 2,5 milijona pogledov – najboljši pokazatelj, da je delo res dobro opravljeno.

Glede na vokalist Damian Kulash je v intervjuju, ki ga je dal na spletno stran Mashable, Potrebno je bilo več kot mesec dni, da sestavite celotno snemalno shemo. Prav tako je dejal, da je namen skupine delovati na mejah ustvarjalnih možnosti in izkoristiti možnost, da se takšne video posnetke preprosto razkrijejo prek kanalov, kot je YouTube.

Zame je to alegorija relativnosti našega obstoja. Si lahko predstavljate, kakšen bi bil obstoj, če bi lahko živeli v ritmu tega videoposnetka? Poleg tega se koncept popolnoma prilega pismu.

Oglejte si video: Ali je Keemstar izpostavila Marine Joyce?

Like this post? Please share to your friends:
Deja un comentario

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: