Očarljivo reakcijo japonskih otrok, ko odrasel pade denarnico + VIDEO

Očarljivo reakcijo japonskih otrok, ko odrasel pade denarnico + VIDEO

Ko razmišljate o japonski družbi, se pogosto vzburijo podobe organizirane, visoko tehnološke in progresivne družbe, ki se prepletajo s spoštovanjem in spoštovanjem starodavnih tradicij.

Za spodbujanje pomoči potrebnim, Japonski Rdeči križ zaupal to čudovito socialni eksperiment v kateri oseba namerno spusti denarnico pred otrokom, da vidi njegovo reakcijo. Ni važno, če ne razumete ničesar japonskega. Nekatere stvari so univerzalne.

Kako plava med milijoni meduz?

Gotovo izgleda kot epizod SpongeBob. Youtuber mikeyk730 ga je posnel potopno jezero Palau (na otoku v Mikroneziji), znanem kot "Jezero meduze" Razlog je povsem jasen: na tem mestu živijo na milijone teh živali, najboljše pa je, da ne žale.

Ker opekline te vrste ni tako močno kot tisto od svojih bratrancev, je mogoče plavati med njimi brez občutka bolečine. Oglejte si (in ne poskušajte storiti enako z drugimi meduzami)

Gotovo je nekaj idiličnega.

Kawasaki H2R se sooča s tremi elitnimi avtomobili

Naredite svoje stave za dečke! Izjemno hiter Kawasaki H2R (50.000 € in 216 kg) se sooča s kremo svetovnih supercarjev (Bugatti Veyron, McLaren MP4-12C in Nissan GT-R). Video rezultat je užitek za ušesa. Meeeeeeppp

Viner Mightyduck je rakovica za svojo mamo

Lahko je zabavno preživeti nekaj prostega časa z vašo mamo. Ta slaba dama mora prevzeti sina, ki je v resnični bolečini.

Predmet je pravi loquillo.

Najvidnejša reklama proti posilstvu, ki jo boste videli

Varnostne hlače s čelnimi rokami To je ploščad, namenjen zadrževanju spolnih prestopnikov v zalivu. Prilagojene hlače so integrirane s protezo, ki simulira izliv moških spolovil na ravni maternice žensk, s ciljem, da je to dovolj za morebitne posiljevalce, da ženske zapustijo v miru.

Varnostna kamera zajema reakcijo zelo oprezne natakarice

Stranka, ki je mislila, da bi lahko položila denar v vratu natakarice, je prestrašila, ko je ženska odzvala, tako da mu je ostala pri miru. Ne zadovoljen s tem, ko si enkrat naredil norca od sebe, predmet poskuša zgrabiti žensko rit, ki se odzove z dvema topoma udarci v obraz in za skoraj nič K.O.

Oglejte si video: Stavi si življenje: skrivnostna beseda – vrata / srce / voda

Like this post? Please share to your friends:
Deja un comentario

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: