När "svarta fåren" är den mest förnuftiga personen i familjen

När “svarta fåren” är den mest förnuftiga personen i familjen

Det är verkligen svårt att hitta en parameter som kan anses vara normalt eller inte. Även om vissa människor är normala innebär att de följer vissa socialt standardiserade beteenden, för andra har det att göra med att styras av vissa religiösa förordningar och så vidare successivt. För det, många gånger förvirrar vi vanligtvis normalen med lugn, passivitet och lydnad, även om en sak inte nödvändigtvis beror på den andra.

Vi kan bekräfta detta i oss själva, i alla de tider som vi har haft fel intryck om någon på grund av deras speciella sätt att klä på sig eller för att de bär ett annat hårklipp. Tydligen är det någon som inte passar in i vad som anses vara normalt.

Detsamma vi tänker på de människor som omger de orsaker som de tror på på ett effusivt sätt, kämpar alltid för dem, även om det är nödvändigt att gå ut på gatorna för att lyfta affischer eller skrika slagord. Effektivt har utseendet inget att göra med människans väsen, men det verkar särskilt svårt att assimilera.

Det är svårt eftersom nuvarande samhällsdömmer från vad som ses, vad är det, de märken som är klädda, köpkraften, hur mycket konsumeras. Med detta är det allt svårare att uppskatta det väsentliga av varje individ, vad personen verkligen äger i sig själv och lyckas leva, öva utan att skada någon som korsar sin väg.

Det som verkligen är viktigt är i våra handlingar, inte i det vi pratar eller låtsas vara för andra.

I familjekärnorna är det inte ovanligt märkning av svart får exakt de människor som svarar, vem vågar, som står inför det, även om det har etablerats under en lång tid och i flera generationer, måste förändras och förnyas, i syfte att bryta en falsk grund av komfort som har förevigats i åratal.

Och det är att ingen tvingas behålla ett misslyckat äktenskap eller att klä sig efter mode, bara för att det alltid var så här bland familjemedlemmar. De är de som vågar främja framsteg som öppnar nya vägar till många människor utan mod.

Därför krävs stor försiktighet vid dömning av någon som redan har dömts av människor eller deras släktingar som ett svart får, eftersom endast samexistens och tid kan avslöja livets väsen. var och en

Många gånger handlar det bara om personer som inte följde reglerna och beteenden dikterades som en norm, Gud kommer veta vem eller varför, individer som bestämde sig för att leva efter vad deras hjärta dikterade. Det är trots allt någon som inte tillåter sig att accepteras av andra i utbyte mot sin egen lycka.

Titta på videon: Livet är kul – Ft. Boyinaband (Officiell musikvideo)

Like this post? Please share to your friends:
Deja un comentario

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: