Mož zapiše svojo ženo, ki rodi na poti v bolnišnico + VIDEO

Mož zapiše svojo ženo, ki rodi na poti v bolnišnico + VIDEO

Lesia Pettijohn in njen mož sta se odpravila v materinstvo Bay Area v Pasadeni v Združenih državah Amerike, kjer jih je porodnišnik čakal, da vodijo rojstvo svojega tretjega otroka. Po 45 minutah za volanom se vir ženske lomi in se prične nemogoče.

Ko se zaveda, da bo otrok odšel, Lesia prosi svojega moža, naj ji pomaga, da vzame s seboj pasovi in ​​hlače. V nekaj sekundah je 4 kg otroka že ven in v roki svoje matere, ki je dobesedno vzel zadevo v svoje roke.

Jaz, če sem iskren, mislim, da bi prišel do živčnega razpada.

Kidna podgana je začinjena.

Ta mali demon se odloči, da bo dokumentiral svoje izkušnje tako, da bo jedel Carolino Reaper čile, enega najbolj vročih paprik na svetu, da bi pokazal svojo prezgodnjo moškost.

Po prekinitvi misije se je otrok odločil, da pregleda svoje izkušnje, ki jih je mogoče najti na istem kanalu.

Bird udari v majhno letalo v letu

Za mnoge ljudi je letenje v lahkem zrakoplovu popolnoma brez dvoma, še posebej, če so priča, kaj se zgodi, ko ptica udari vetrobransko steklo ladje. Slike so bile posnete takoj po nesreči in so nekoliko šokantne.

Na srečo je bil kopilot shranjen tako, da je vstopil na čuden seznam 1000 načinov umiranja.

Čudovit učinek Magnusa

Svet je bolj zapleten, kot se zdi golemu očesu, ker skriva sile, s katerimi lahko na edinstven način manipulira. Ena od teh sil je Magnusov učinek, ki ga je Derek Muller razložil na kanalu Veritasium.

Napad morskega psa na Mick Fanning

Avstralski surfer Mick Fanning je pobegnil od napada morskega psa prejšnjo nedeljo v zalivu Jeffrey v Južni Afriki. Očarljive slike so bile po svetu, potem ko so bile v živo na televiziji.

Ne pozabite, da se v Avstraliji uporabljajo za ravnanje z velikimi živalmi, zato je bilo to kot poletni dan za Mika.

Kopel dolarjev Sepp Blatter

To je nekaj, kar v današnjih videoposnetkih ni bilo mogoče najti. Komedijar je na novinarski konferenci ponudil Sepp Blatter, predsednik FIFA, in mu ponudil čast (ponarejenih) vstopnic za Severno Korejo, da bi gostili svetovni pokal. Ko je videl, da se je soočil z varnostniki, je moški v zrak vrgel drugo vrsto računov, kopel poškodovane figure Blaterja z kupom lažnih dolarjev.

Kaj je posejano, se pobere.

Oglejte si video: Po stiski

Like this post? Please share to your friends:
Deja un comentario

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: