Mora postojati nešto što vas još uvijek uzbuđuje

Mora postojati nešto što vas još uvijek uzbuđuje

Iskustvo životu kroz oklopno staklo, živimo u stvarnosti gdje je uzbuđenje jednako biti ranjiv pred drugima. Ali mora postojati nešto što vas još uvijek uzbuđuje. Nešto što ostavlja na podu da se predvidljivost svakodnevno trenira kao oblik kamuflaže pred svijetom.

Drugi su skloni teretiti određene stavove i često su neosjetljivi na najrazličitije teme. I to nije zbog operativnog i robotskog smisla, nego jednostavno zato što su razumjeli da se ublažiti udarci ovog života, potrebna je sterilna, ožiljka i alarmantno hladno srce, Ali zašto?

Postoji toliko mnogo iskustava, učenja, boja i ukusa da otkriju da, unatoč njihovoj važnosti, označavaju emocije. A posljedice osjećaja tih emocija, otvorenih ruku i vodenih očiju, bile bi poput pada u egzistencijalni ponor. U kojem trenutku smo počeli nedostajati takt, osjetljivost i nježnost?

Premještanje i ne izražavanje je ogranicenje biti. Suzbiti divljenje knjige, nedostatak riječi za opisivanje dobre pjesme, dramatična euforija gledanja dobrog filma, možda i nezaboravne trenutke koje provodimo sa svojim voljenima ili jednostavno razmišljamo o ljepoti krajolika.

Rođeni smo puni emocija, ali, kako odrastu, predanje hirovima srca pretvara se u neoprostiv znak slabosti, Možda zato još nismo u stanju prepoznati veze, čeznete za emocionalnim vezama, sve krhke kad imamo sve i malo u isto vrijeme i kvalitetu.

Mora postojati nešto što vas još uvijek pokreće. A to ne znači nužno uzimajući osloboditi od suza, ali ide dalje. To može biti nešto poput ispunjavanja nježnosti, srdačnosti, altruizma, jednakosti, poštovanja. Primjeri su jednako različiti kao same emocije. Mora postojati nešto što vas još uvijek oduševljava, koji vas tjera, uništava i obnavlja vaš način razmišljanja, djelovanja, življenja i osjećaja.

Život se ne radi o suprotnosti, to je sjaj.

Pogledajte videozapis: O reinkarnaciji: jedan život je dovoljan za postizanje potpunog zrelosti (savršenstvo) duše

Like this post? Please share to your friends:
Deja un comentario

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: