Mora biti nekaj, kar vas še vedno vznemirja

Mora biti nekaj, kar vas še vedno vznemirja

Življenje doživljamo skozi oklepno steklo, živimo v resničnosti, kjer je vznemirjenje enako ranljivim pred drugimi. Vendar mora biti nekaj, kar vas še vedno navdušuje. Nekaj, kar na tleh pusti, da je predvidljivost vsakodnevno usposobljena kot oblika maskirne svetlobe.

Drugi se nagibajo k določenim odnosom in so pogosto neobčutljivi na najrazličnejša vprašanja. In ni posledica operativnega in robotičnega smisla, ampak preprosto, da so razumeli, da ublažijo udarce tega življenja, potrebuje sterilno, bledo in zaskrbljujoče hladno srce. Ampak zakaj?

Obstaja toliko izkušenj, učenja, barv in okusov, da odkrijete, da kljub svoji pomembnosti označujejo čustva. Posledice občutka teh čustev, z odprtimi rokami in vodnimi očmi, bi bile kot padanje v eksistencialno brezno. Na kateri točki smo začeli manjkajo takt, občutljivost in nežnost?

Če ga želite premakniti in ne izraziti, je to omejeno. Preprečite občudovanje knjige, pomanjkanje besed, ki opisujejo dobro pesem, dramatično euforijo pri ogledu dobrega filma, morda nepozabnih trenutkov, ki jih preživimo z našimi najdražjimi, ali preprosto razmišljamo o lepoti pokrajine.

Rojeni smo polni čustev, ampak, ko odraščamo, predajo srčkam srca se preobrazijo v nepopustljiv znak slabosti. Morda zato še vedno ne moremo prepoznati razmerij, hrepenenih po čustvenih obveznicah, vedno bolj krhkih, če imamo vse in malo v istem času in kakovosti.

Mora biti nekaj, kar te še vedno premika. In to ne pomeni nujno, da se znebite solz, ampak gremo dlje. Lahko je nekaj, kot da nas napolni z nežnostjo, srčnostjo, altruizmom, enakostjo in spoštovanjem. Primeri so tako raznoliki kot sami čustva. Mora obstajati nekaj, kar vas še vedno vznemirja, to vas poganja, ki uničuje in ponovno gradi način razmišljanja, delovanja, življenja in občutka.

Življenje ni kontrastno, gre za sijočo.

Oglejte si video: Kako popraviti zlomljeno srce Guy Winch

Like this post? Please share to your friends:
Deja un comentario

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: