Momentul unic, videoclipul Ok Go, pe care nu-l regreți să-l vedeți

Momentul unic, videoclipul Ok Go, pe care nu-l regreți să-l vedeți

Ok Go întotdeauna termină surprinzând pe toată lumea cu videoclipurile sale muzicale, dar ultima sa lucrare vă va lăsa cu adevărat cu gura pe podea din cauza atât de multă creativitate și talent. Și este faptul că aceste subiecte sunt deosebit de renumite pentru transformarea melodiilor lor în videoclipuri uimitoare, care nu mai încetează să depășească.

Pentru videoclipul single-ului "Momentul unicAu fost necesare 4,2 secunde de filmare… și nimic mai mult. În acest interval relativ mic de timp sunt afișate nenumărate evenimente pe setul de înregistrări și, pe măsură ce progresează muzica, vedem că atunci când totul se întâmplă în mișcare lentă lucrurile devin semnificative.

Rezultat incredibil

Planificate într-un mod milimetric, fiecare eveniment din aceste 4,2 secunde este în concordanță cu melodia și armonie a versurilor. Nu este surprinzător faptul că doar cinci ore după publicare, videoclipul a depășit deja 2,5 milioane de vizionări – cea mai bună indicație a faptului că un loc de muncă este foarte bine făcut.

Potrivit vocalistului Damian Kulash, într-un interviu pe care la făcut la site-ul Mashable, A durat mai mult de o lună pentru a asambla întreaga schemă de filmare. El a mai spus că intenția trupei a fost de a lucra pe limitele posibilităților creative, profitând de posibilitatea de a dezvălui cu ușurință astfel de clipuri video prin canale precum YouTube.

Pentru mine, aceasta este o alegorie a rudelor existenței noastre. Vă puteți imagina cum ar fi existența dacă am putea trăi la ritmul acestui videoclip? În plus, conceptul se potrivește perfect cu litera.

Vizionați videoclipul: Bogdan Ioan – Cântecul pământului. Auditii pe nevăzută. Vocea Romaniei 2018

Like this post? Please share to your friends:
Deja un comentario

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: