Marcianae # 338 (401 imej)

Marcianae # 338 (401 imej)

Selamat datang sekali lagi kepada Marcianadas klasik, edisi ke-338 dengan humor grafis terbaik yang diedarkan minggu lepas ini di Internet. Akhirnya penyembelihan pilihan raya ini berakhir dengan serangan tidak henti-henti propaganda, dan semua yang kekal kita Mexico adalah laksanakan hak untuk mengundi Ahad yang akan datang, 1 Julai. Itulah sebabnya, bagi anda untuk pergi dengan humor yang terbaik untuk kotak, di sini kita mempunyai dos yang menyeronokkan.

Terima kasih kerana gambar-gambar dalam edisi ini Gerardo Godinez, Juan Mena, Marciana Ruby, Eduardo Marquez, Ivan Mendez, King Ed, Sandra Ruiz, Iraking Flynn, Javier Rodriguez, Hassan, Ana Luisa, Javi Zavala, Pingo Azulyoro, Dagoberto Trevino, Gil Jiren, Julian Lopez, Clau PerezBalde, Luis Lopez, Ximena G Solis Viggiano, Megacam Mesin, Viktor Arámbula, мιcĸ, Xico Castanon, Chivis Garcia, Carlos Ramirez, KAMIKAZE PERNIAGAAN, ElhKiad, Jose Francisco, jesusnunez, Luis Ulloa, Julio Alvarez, Luis Servando, EKS, Alo Ikan, FERNANDO RODRIGO SILVA, Rodolfo Morales, BTO camanei, Veronica Otero dan Benjamin Brito.

Jangan lupa untuk menghantar imej anda untuk Marcianadas berikut ke e-mel


Like this post? Please share to your friends:
Deja un comentario

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: