Mannen registrerar sin fru som föds på vägen till sjukhuset + VIDEOS

Mannen registrerar sin fru som föds på vägen till sjukhuset + VIDEOS

Lesia Pettijohn och hennes man gick till Bay Area Maternity i Pasadena, USA, där en förlossningsvakt väntade på dem att styra födelsen av sitt tredje barn. Efter 45 minuter vid ratten bryts kvinnans källa och det osannolika börjar.

När hon inser att barnet är på väg att lämna, frågar Lesia sin man om att hjälpa henne att ta bort sitt säkerhetsbälte och byxor. På några sekunder är den 4 kg bebisen redan ute och i sin mamras händer som bokstavligen tog saken i hans händer.

Jag, för att vara ärlig, tror jag att jag skulle ha blivit nervös.

Kid råttor äter kryddig.

Den här lilla demonen beslutar att dokumentera sin upplevelse genom att äta en Carolina Reaper chile, en av de hetaste chili pepprarna i världen, i ett försök att visa sin för tidiga manskap.

Efter att ha avbrutit uppdraget bestämde barnet att granska sin erfarenhet som finns i samma kanal.

Fågel träffar ett litet plan under flygning

För många människor är flygning i ett ljust flygplan helt otrevligt, särskilt om de har sett vad som händer när en fågel träffar fartyget på skeppet. Bilderna spelades in direkt efter olyckan och är något chockerande.

Lyckligtvis blev medpiloten rädd från att komma in på den konstiga listan över 1000 sätt att dö.

Den fascinerande Magnus-effekten

Världen är mer komplicerad än det förefaller blotta ögat, för att det döljer krafter som vi kan manipulera på ett unikt sätt. En av dessa krafter är Magnus-effekten förklaras exakt av Derek Muller på Veritasium-kanalen.

Anfallet av en haj på Mick Fanning

Australiensiska surfare Mick Fanning flydde levande från ett hajattack i söndags i Jeffrey Bay, Sydafrika. De fantastiska bilderna har funnits runt om i världen efter att de sänds live på tv.

Glöm inte att i Australien är de vana vid stora djur, så det var som en fältdag för Mick.

Badet på dollar av Sepp Blatter

Det här är något som inte kunde saknas i dagens videor. En komiker bröt på en presskonferens som erbjöds av Sepp Blatter, FIFA-presidenten, och erbjöd honom en massa (falska) biljetter till Nordkorea som värd för VM. När han såg sig inför säkerhetsvakterna kastade mannen en ny bit av räkningar i luften och badade den skadade figuren Blatter med en hög av falska dollar.

Vad som sådd är skördat.

Titta på videon: Der Kommissar und das Meer, 22 – I einem kalten Land (Svensk text)

Like this post? Please share to your friends:
Deja un comentario

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: