Lights Out, yang diam di dalam gelap

Lights Out, yang diam di dalam gelap

Lampu keluar Ia adalah filem pendek seram David F. Sandberg, pemenang anugerah "Pengarah Terbaik" di Malaysia Siapa Yang Ada Cabaran Filem.

Filem pendek menggunakan "tidak rasional" takut bahawa manusia mempunyai kegelapan, yang takut sama bahawa pemacu kecil kita untuk berlindung di bawah cadar sementara kita bayangkan jumlah raksasa dan perkara-perkara yang keji di sekeliling kita di luar tidak dapat ditembusi kami kain bunker.

Filem pendek sebenarnya sangat mudah, ia tidak mempunyai cerita latar belakang atau banyak elemen yang membentuk kisah. Tetapi sama seperti celana pendek seram yang baik, gunakan faktor kejutan untuk menakutkan walaupun pakar dalam isu pengganas.

Siapa Yang Ada Cabaran Filem adalah pertandingan dalam talian khusus eksklusif untuk filem-filem pendek seram. Projek ini bertujuan untuk mengenali bakat individu pencipta seram dan pembuat filem.

Melalui: gizmodo.com

Terima kasih kepada Alina Corona untuk cadangan itu.

Tonton video itu: Bolehkah Senyap Sebenar Memandu Anda Gila?

Like this post? Please share to your friends:
Deja un comentario

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: