Lights Out, ce locuiește în întuneric

Lights Out, ce locuiește în întuneric

Luminează afară Este un scurtmetraj de groază David F. Sandberg, câștigător al premiului "Cel mai bun regizor" în România Cine este acolo film Provocare.

Scurtmetrajul folosește „irațional“ se tem că oamenii au întuneric, aceeași teamă că ne conduce mici să caute refugiu sub cearșaf, în timp ce ne-am imagina cantitatea de monștri și lucruri abominabile din jurul nostru în afara impenetrabil noastre buncăr de pânză.

Filmul scurt este într-adevăr foarte simplu, nu are o poveste de fundal sau multe elemente care constituie o poveste. Dar, la fel ca pantaloni de groază, utilizați factorul surprinzător pentru a speria chiar și pe cei mai experimentați în probleme de teroare.

Cine's There Film Challenge este o competiție online dedicată exclusiv filmelor de scurt metraj de groază. Proiectul își propune să recunoască talentul individual al creatorilor și filmarilor de groază.

Via: gizmodo.com

Mulțumită lui Alina Corona pentru recomandare.

Vizionați videoclipul: Omul din intuneric trailer subtitrat in Roman

Like this post? Please share to your friends:
Deja un comentario

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: