Lacurile roz din Las Coloradas din Yucatan

Lacurile roz din Las Coloradas din Yucatan

Mexicul este o țară cu o diversitate geografică enormă. Pe teritoriul mexican se găsesc plaje cu ape cristaline și munți cu zăpadă. Dar diversitatea sa naturală nu se oprește aici, de fapt, în aceste ținuturi există foarte "roz" lacuri deosebite. Este situat în portul Coloradas, și este situat pe coasta de est a Peninsulei Yucatan.

În loc să prezinte ape cu colorarea tipic albastru-verde, acest lac are o culoare moale roz destul de impresionant și frumos. colorat său unic este datorită concentrației ridicate de sare, prezența unui planctonului roșu și abundența de Artemia, crustacee mici, care, din cauza apei sale lac special vopsea de culoare a crescut, în contrast chiar mai frumos peisaj în acest loc.

Lacul nu este o formare naturală, nici nu este doar una, în realitate sunt Rezervoare de apă sărată utilizate de industria sarelor pentru a obține sare. Alături de aceste depozite este rezervația "Ría Lagartos", un loc cu adevărat minunat unde se pot aprecia flamingo-urile maiestuoase roz.

După cum puteți vedea în aceste fotografii realizate de vizitatori și postate pe Instagram, o vizita la acest lac este, fără îndoială, o experiență suprarealistă … demnă de un basm.

Există unele poze cu oameni de înot în aceste ape, dar nu știu cum acest lucru este legal, mai ales pentru că industria de sare este vitală în regiune, mult mai important decât turismul.

Vizionați videoclipul: Lacul roz, Hillier, din Australia. Australia de Vest. roz lac de apă

Like this post? Please share to your friends:
Deja un comentario

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: