Korisnici IPhone 7 Jet Blackova žale se na ogrebotine

Korisnici IPhone 7 Jet Blackova žale se na ogrebotine

Model Jet Black na iPhoneu 7 uzeo je pljesak u tom događaju gdje je Apple najavio svoj najnoviji model smartphonea, pohvaljen je zbog svoje diferencirane estetike i dobrog ukusa. Međutim, nije trebalo dugo vremena da se neudobna situacija pridruži upravo njegovom pojavljivanju.

Ta prekrasna sjajna obrada zadržava samo svoju kratku vremensku ljepotu tvornice, jer je osjetljiv na predstavljanje bezbrojnih ogrebotina i vidljive oznake ostavljene prirodnom masnoćom prstiju.

Iako u ovoj verziji nije otvorio izjavu o krhkosti pametnog telefona, tvrtka je imala pristojnost objaviti obavijest na njegovu službenom mjestu gdje je istaknuo da uređaj "može predstavljati mikroakrudiju s upotrebom" i preporučio korisnicima da su uznemireni problemom koji stečenih zaštitnih slučajeva, Ako uzmemo u obzir da je Apple izdao upozorenje o mogućim rizicima „potrudio”, iako je izgledalo još nepotpuno, problem je stvaran i značajan.

Tako da ste razumjeli jasno posljedice ignoriranja ove vrste upozorenja, nekoliko vlasnika iPhone 7 i 7 Plus Jet crna okupili na Reddit podijeliti trenutno stanje vaših uređaja. Ako uzmemo u obzir troškove tih relativno novih telefona, slike sugeriraju da su postali glavobolja – i portfelj – za vlasnike.

Ovdje vam pokazujemo fotografije relativno novih uređaja, samo s njima dva tjedna korištenja, kao i drugi koji su putovali više kilometara.

KateWalls objavio nekoliko kvalitetnih slika na iPhone 7 Jet Black.

Telefon ima samo petnaest dana korištenja.

Najvidljivija oštećenja mogu se vidjeti na rubovima.

Korisnik pod nadimkom Ctsikh spomenuo je da otisci prstiju prikrivaju ogrebotine, ali ih ne sprječavaju da se pojavljuju.

Novinarka Zach Epstein već je na Twitteru objavila kako uređaj obično izgleda kao tava gdje je riba pržena.

IPhone 7 je zapanjujuća jet crne boje prolazi kroz proces devet koraka od anodna oksidacija i poliranje prije kavane hrabro pic.twitter.com/7iaH86fi9T

– Zach Epstein (@zacharye) 20. rujna 2016. godine

Redditor nadimak polygonarsenal nanio je filter na fotografiju kako bi pokazao ogrebotine svog iPhonea.

Također je istaknuo da nikada nije koristio zaštitne slučajeve i da nije bio oprezan telefonom.

Uz tu cijenu logično je da kupci zahtijevaju određene parametre kvalitete te su iznenađeni kada su otkrili da se to ne dogodi, ali ako ste ikada imali taj stil piano crnu površinu na gadget, morate znati da se počeše se gleda na njih. Xbox One je odvratan nakon nekoliko tjedana korištenja.

Pogledajte videozapis: iPhone 7 Jet Black Unboxing – Jet Black i Mat Black

Like this post? Please share to your friends:
Deja un comentario

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: