Konstnär återställer målningar som ingen vill och omvandlar dem till underbara verk

Konstnär återställer målningar som ingen vill och omvandlar dem till underbara verk

David Irvine attackerar igen med sina mashups av målningar. Målning och sälja sin konst i över 25 år, har arbetet med den här artisten vunnit viss popularitet, särskilt efter namn: omdirigeras Art, som på spanska skulle vara något i stil med "omdirigerade konst" hädelse för många konstnärer .

Men lugnt, att resultatet av de verk som "omdirigerar" David inte liknar något som hände med "Ecce Homo". Faktum är att hans anhängare säger det blir tråkiga verk i äkta mästerverk.

Konstnärens stil framträder mellan befintliga målningar och lite önskar andra (litografier, etsningar och originalverk), som han vanligtvis tillgänglig som prydnadssaker i sparsamhet butiker, försäljning garage eller direkt från Dumpster, lägg sedan till din egna tecken, vanligtvis ikoniska bilder relaterade till popkulturens värld.

Deras bilder av Star Wars-karaktärer som kämpar i snöiga landskap, av skräckfilmsskurkar som skär en rosegård med motorsåg eller dinosaurier som orsakar problem i fredliga alpina byar är omedelbart igenkännliga.

David tar aldrig bort den befintliga signaturen på duken och på grund av det alltid positiva svaret från allmänheten öppnade han ett konto på Etsy-plattformen för att börja sälja sina delar till hela världen.

Idag presenterar vi de sista delarna av din samling. Och du kan fortsätta med ditt arbete på din webbplats.

Titta på videon: ZEITGEIST: Flytta framåt. OFFICIELL RELEASE. 2011

Like this post? Please share to your friends:
Deja un comentario

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: