Ko je "črna ovca" najbolj smiselna oseba v družini

Ko je “črna ovca” najbolj smiselna oseba v družini

Težko je najti parameter, ki ga lahko štejemo za normalno ali ne. Medtem ko so nekateri ljudje normalni pomeni, da se držijo določenih družbeno standardiziranih vedenj, za druge pa gre za to, da jih urejajo določene verske predpise in tako naprej zaporedoma. Za to, večkrat ponavadi zmerimo z normalnostjo, mirnostjo in pasivnostjo ter poslušnostjo, čeprav ena stvar ni nujno odvisna od druge.

To lahko potrdimo v sebi, v vseh tistih časih, ko smo imeli napačen vtis o nekoga zaradi svojega posebnega načina oblačenja ali ker nosijo drugačno frizuro. Očitno je nekdo, ki se ne ujema s tem, kar je normalno.

Enako mislimo na tiste ljudi, ki objemajo vzroke, v katerih verjamejo v čustveno pot, se vedno borijo za njih, tudi če je treba iti na ulice, da dvignejo plakate ali kričijo slogane. Učinkovito, videz nima nič skupnega s človeškim bistvom, vendar se to zdi še posebej težko asimilirati.

Težko je, ker današnja družba sodi od tega, kar je videti, kaj ima, znamk, ki so oblečene, kupne moči, koliko se porabi. S tem je vse težje razumeti bistvo vsakega posameznika, kar oseba res ima v sebi in mu uspeva živeti, vaditi, ne da bi poškodoval vsakogar, ki prečka pot.

Kar je res pomembno, je v naših dejanjih, ne v tem, kar govorimo ali se pretvarjamo, da je pred drugimi.

V družinskih jedrih ni nič nenavadnega označevanje črne ovce ravno tisti ljudje, ki odgovorijo, kdo si drzne, ki se soočajo s tem, kar se mora, čeprav je bilo ugotovljeno že dolgo in več generacij, spremeniti in se obnavljati, da bi lomili lažno podlago udobja, ki je bila ohranjena že več let.

In to je, da nihče ni prisiljen vzdrževati neuspelega zakona ali oblačenja po modi, le zato, ker je bil to vedno med družinskimi člani. So tisti, ki si upajo spodbuditi napredek, ki mnogim ljudem brez poguma odpira nove poti.

Zato je potrebna velika previdnost pri presojanju nekoga, ki so ga ljudje ali njihovi sorodniki že ocenili kot črno ovco, saj je samo sobivanje in čas sposobna razkriti bistvo življenja. vsakega

Veliko krat, preprosto gre ljudje, ki niso sledili pravilom in vedenjem narekovali kot normo, Bog bo vedel, kdo ali zakaj, posamezniki, ki so se odločili živeti po tem, kar narekuje njihovo srce. Navsezadnje je nekdo, ki ni dovolil, da ga sprejmejo drugi v zameno za svojo srečo.

Oglejte si video: Anita Petek-Dimmer: Smisel ali nesmisel cepljenja

Like this post? Please share to your friends:
Deja un comentario

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: