Kereta api di India adalah yang berani

Kereta api di India adalah yang berani

Beberapa kereta penumpang yang melintasi India sangat berbeza dengan apa yang biasa anda lihat. India mempunyai penduduk yang melebihi 1,250 juta orang dan kereta api adalah arteri yang sangat penting bagi negara yang bergerak hampir 23 juta rakyat setiap hari.

Dengan jumlah orang, secara semulajadi anda tidak boleh mengambil semua orang dengan cara yang selesa. Tetapi bagi kaum India yang miskin yang tinggal di bandar-bandar besar dan belajar, bekerja atau hanya bergerak dari satu tempat ke tempat lain, isu keselesaan tidak begitu penting. Dengan mereka mempunyai sesuatu untuk ditahan, cukup untuk mereka meneruskan perjalanan mereka.

India mempunyai rangkaian kereta api yang paling luas di dunia. Ini adalah salah satu cara yang paling murah untuk perjalanan di seluruh negara memilih antara tiga kelas yang berlainan, di mana pilihan paling mahal menawarkan penumpang wagon dengan tempat tidur dan perkhidmatan makan. Walau bagaimanapun, terdapat kawasan-kawasan di mana kereta api itu digunakan sebagai pengangkutan awam biasa, terutamanya oleh kelas pekerja, dan tepat di tempat-tempat ini bahawa adegan-adegan yang berikut akan berlaku.

India, selepas China, adalah negara yang paling ramai penduduk di dunia.

Baiklah, imej-imej ini dari India menjadikan Mexico kelihatan seperti Switzerland.

Keturunan adalah berbahaya seperti perjalanan.

Kami tidak tahu sama ada orang India mempunyai sindrom anthill … tetapi hanya melihat jumlah orang.

Kereta api digunakan untuk maksimum.

Apabila berjalan dengan ketat di Metro, terima kasih kepada langit kerana mempunyai tempat di dalam kereta.

Dan soalan yang jelas ialah: adakah mereka benar-benar membayar kualiti pengangkutan ini?

Pernahkah anda melihat mana-mana wanita dalam imej? Di sana anda mempunyai sebab mengapa wanita di India hidup lebih lama daripada lelaki.

Tonton video itu: REL KERETA TEREKSTRIM DAN TERBESAR DI DUNIA !!

Like this post? Please share to your friends:
Deja un comentario

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: