IPhone 7 Jet Black uporabniki se pritožujejo zaradi prask

IPhone 7 Jet Black uporabniki se pritožujejo zaradi prask

Model Jet Black iPhone 7 je vzel aplavz v tem primeru, ko je Apple napovedal svoj najnovejši model pametnega telefona, pohvalil zaradi svoje diferencirane estetike in dobrega okusa. Vendar pa ni trajalo dolgo, da bi bila neprimerna situacija natančno povezana s svojim videzom.

Ta čudovita sijajna obdelava ohranja svojo tovarniško lepoto za kratek čas, ker je dovzetna za predstavitev neštetih prask in vidne oznake, ki jih pusti naravna maščoba prstov.

Čeprav ni podal izjave o krhkosti pametnega telefona v tej različici, je družba imela spodobnost objaviti obvestilo na svoji uradni spletni strani, kjer je poudaril, da naprava "lahko z mikro abrazijo predstavlja z uporabo" in priporočila tistim uporabnikom, ki jih moti problem pridobljene zaščitne primere. Če upoštevamo, da je Apple "vzel težave", da bi objavil opozorilo o verjetnih tveganjih, čeprav se zdi bolj eufemizem, potem je problem resničen in precejšen.

Da bi v celoti razumeli posledice neupoštevanja takšnega opozorila, se je na Redditu zbranih več lastnikov iPhone 7 in 7 Plus Jet Black, da bi izmenjali trenutno stanje svojih naprav. Če upoštevamo stroške teh relativno novih telefonov, slike kažejo, da so postali glavobol – in portfelj – za svoje lastnike.

Tukaj vam pokažemo fotografije relativno novih naprav, samo s temi dva tedna uporabe, kot tudi drugi z več kilometrov potoval.

KateWalls je objavil več visoko kakovostnih slik iPhone 7 Jet Black.

Telefon ima samo petnajst dni uporabe.

Najbolj vidna poškodba je vidna na robovih.

Uporabnik pod vzdevkom ctsikh je omenil, da prstni odtisi prikrijejo praske, vendar jih ne preprečijo, da se pojavijo.

Novinar Zach Epstein je že objavil na Cvrkutati, kako naprava običajno izgleda kot ponev, kjer je bila riba ocvrta.

Čudovit črni curek iPhone 7 gre skozi devetstopenjski postopek anodizacije in poliranja, preden ga zmehčamo s pogumom pic.twitter.com/7iaH86fi9T

– Zach Epstein (@zacharye) 20. september 2016

Redgator z vzdevkom poligonarsenal je na fotografijo uporabil filter, ki je pokazal praske svojega iPhone-a.

Prav tako je poudaril, da nikoli ni uporabljal zaščitnih kovčkov in da s telefonom ni bil previden.

S to ceno je logično, da kupci zahtevajo določene parametre kakovosti in se presenečijo, ko odkrijejo, da jih ne upoštevajo, vendar, če ste kdaj imeli to površino v klavirju v pripomočku, morate vedeti, da so praskani tudi s pogledom na njih. Xbox One je odvraten po nekaj tednih uporabe.

Oglejte si video: Nate – One Wish Feat Cyclonious, Lowkey in Amy True (SLOVENSKE TITULKY)

Like this post? Please share to your friends:
Deja un comentario

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: