Ini menunjukkan pembakaran enjin dalam gerakan perlahan + VIDEOS

Ini menunjukkan pembakaran enjin dalam gerakan perlahan + VIDEOS

Untuk mendapatkan pandangan lengkap mengenai letupan yang berlaku di dalam enjin pembakaran, penyampai saluran "Persepsi yang menyimpang", Di YouTube, dia membuat kepala telus dan memfilmkan proses itu dalam gerakan perlahan. Hasilnya? Hebat

Terdapat lebih banyak video di bawah.

Sebuah kereta mengelakkan dua perlanggaran terhadap trak mengikut urutan.

Melanggar perlanggaran frontal dengan trak boleh dianggap sebagai keajaiban. Bagaimanapun, keajaiban Rusia berlaku seperti ini. Lawatan di Kurgan difilemkan oleh dashcam, seperti adat di Rusia. Video menunjukkan lalu lintas perlahan di lorong bertentangan, mungkin kerana lori oren terdampar. Dari mana sahaja, trak Iveco pergi ke lorong bertentangan dan pergi terus ke kenderaan kami.

Dia begitu mabuk sehingga dia mengira sebuah talkie walkie dengan breathalyzer.

Adakah anda pernah mabuk sehingga tidak membezakan antara breathalyzer dan walkie talkie?

Atas sebab ini snowboarding tidak popular di bandar.

Dengan risiko anda sendiri, tentu saja, anda boleh menggantung tajuk bodoh bandar dengan mengambil papan salji dan meluncur di jalan-jalan di bandar.

Anda memimpikan rumah di Bel Air untuk 250 juta dolar.

Apabila seorang lelaki ingin menjual rumahnya, dia biasanya mengambil foto dan menerbitkannya di Internet atau membayar ruang untuk iklan tersebut. Tetapi apabila anda seorang ejen harta tanah dan anda ingin menjual sebuah rumah bernilai $ 250 juta, keuntungan anda akan menjadi begitu berair yang bahkan patut dilakukan seperti dokumentari. Kediaman yang indah ini terletak di kawasan kejiranan eksklusif Bel Air, California. Ia mempunyai heliport dan sebuah kandang untuk koleksi kereta peribadi.

Fantasi coklat di pantai.

Lebih kurang yang mesti menjadi syurga yang mereka janjikan kepada mereka yang menyembelih diri mereka. Keindahan murni kayu hitam.

Allahu Akbar! Allahu Akbar! Allahu Akbar!

Tonton video itu: Quay chậm quá trình cháy bên trong động cơ Diesel Common Rail turbo

Like this post? Please share to your friends:
Deja un comentario

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: