In primul rand, suntem parinti - o reclama pentru a rade si a striga + VIDEO

In primul rand, suntem parinti – o reclama pentru a rade si a striga + VIDEO

Părinții iau diferite decizii atunci când vine vorba de educarea copiilor lor. La ridicarea ei pot alege din mai multe moduri: de la cei care prefera sa alapteze pana cand copiii refuza, ceea ce sugerează că acestea nu ar trebui să acorde prea multă importanță problemei. Și ei sunt mai stricte, care zic că nu este necesar să se ofere stimulente prea mulți copii sau că a spus mici trebuie să descopere lumea pe cont propriu. Posturile sunt infinite, iar acest film este o parodie pe această temă, intenția este de a atrage atenția asupra modul în care ne critica cealaltă, judecând deciziile și atitudinile lor.

Se întâmplă asta diversitatea filosofiei în creșterea copiilorAceasta face ca părinții să se comporte ca niște copii atunci când văd alți părinți care acționează în mod diferit în care acestea ar fi, și ca de obicei, ne gândim mereu că drumul nostru este cel mai bun.

Videoclipul face parte dintr-o campanie intitulată "Mama Hood„(Ceva de genul“ copil mama „), recrearea confruntarea menționată mai sus dintre părinți întâlni copiii lor într-un parc, făcând un apel prietenos în Uniune ca o concluzie finală.

Acesta poate fi hilar, dar adevărul este că la sfârșitul atinge: atunci când vine vorba de fericirea și siguranța copiilor, toți părinții sunt puse pe aceeași parte. Ceea ce leagă toți părinții este iubirea pe care o simt pentru copiii lor.

PS: Este în limba engleză, dar poate activa traducerea automată.

Tipuri ideale de corpuri feminine de-a lungul istoriei.

Mulțumită lui Marco Lopez

Tipul care expune femeile pervertite revine

Redneck Fail Compilation – "Murica în esență pură

WTF?

Vizionați videoclipul: Intoarcerea Zeilor (Întoarcerea Zeilor)

Like this post? Please share to your friends:
Deja un comentario

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: