În Amsterdam deschide un bar specializat în mahmureala

În Amsterdam deschide un bar specializat în mahmureala

Pentru cei care călătoresc la Amsterdam să se distreze, mahmureala este o fază practic obligatorie. La urma urmei, stimulii nocturari ai orașului sunt atât de mulți și atât de diverse încât majoritatea turiștilor au dificultăți în a scăpa de tentaculele distracției fără a avea prea multe băuturi.

Dar, dacă depinde de ea Hangover Bar, mahmureala nu ar mai fi un motiv pentru a petrece toată ziua acasă.

Cu toate acestea, există veste proastă: acest bar pop-up a rămas deschis doar un week-end în luna septembrie în oraș. La sosire, respiratia clientilor a fost monitorizata pentru a vedea daca inca mai avea alcool in sange, si asta este intrarea a fost permisă numai persoanelor cu o crudă autentică.

Printre caracteristicile speciale ale spațiului au fost paturi confortabile cu televizoare individuale și un bar de oxigen pentru recuperarea energiei. Diferite vitamine și un meniu de feluri de mâncare speciale au fost de asemenea la dispoziția clientului la Hangover Bar, o inițiativă care a fost organizată ca un fel de Salonul de prezentare creativ de Matt Matt Sleeps. Un adevărat succes, cel puțin în cererea de asistență și de serviciu.

Aruncați o privire la imaginile locului:

Vizionați videoclipul: Fentanil: drogul mai mort decât heroina

Like this post? Please share to your friends:
Deja un comentario

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: