Impuscată în urină: metodă de execuție infamă și neobișnuită

Impuscată în urină: metodă de execuție infamă și neobișnuită

Oamenii au fost foarte prolifici când a inventat metode incredibil de crude pentru a lua viața celorlalți oameni (adesea din motive ridicole arbitrare). Evident, timpul de război a adus cel mai rău în ființa umană, deci nu este surprinzător faptul că execuțiile în aceste conflicte sunt printre cele mai ciudate și cele mai crude.

Acest tip de cruzime promovat de război a fost dezvăluit în autobiografia lui John Masters, într-un prim volum intitulat Bugles și un tigru, unde descrie una dintre cele mai ciudate metode de execuție: moartea prin înec în urină.

Suferința zilnică.

Această formă de execuție a fost concepută și practicată pe scară largă de către popor Pashto (cunoscuți și sub denumirea de "Pashtuns" sau "afgani etnici"), ale căror descendenți locuiesc în prezent în regiuni din Pakistan și Afganistan. Chiar mai surprinzător este faptul că femeile din acest grup, în special cele ale tribului Afridi, au fost responsabile de executarea celor condamnați prin această metodă.

Detaliile acestei practici sunt descrise în mod clar în revistă pe care Masters a făcut-o despre experiența pe care a asistat-o ​​când avea 18 ani, în timp ce în India Britanică în 1933.

“… dacă [paștune] a venit pentru a capta orice alt soldat în afară de musulmani, mai ales daca a fost sau sikh britanici, au venit la castra și apoi să taie capetele. Frecvent ambele proceduri au fost efectuate de femei. Alteori, ei și-au torturat prizonierii cu moartea celor o mie de bucăți, împingând spini și iarbă prin fiecare rană imediat ce au făcut-o.

Uneori, luând prizonier și, cu ajutorul unui băț, și-au deschis fălcile atât de mult încât el nu a putut înghiți, atunci aceste femei au început să urineze pe gura deschisă, întorcându-se în mod constant până când prizonierul s-a înecat.

Cu toate acestea, acest tip de cruzime nu a fost limitat la timp de război, dar a fost o parte importantă din viața de zi cu zi pentru oamenii paștune de mult ca independența lor. Dacă un bărbat avea cea mai mică suspiciune de infidelitate cu privire la soția sa, el și-a tăiat nasul. Pashtunele pedepsite acte de adulter la bărbați care introduc o creangă groasă și neregulată prin uretra al adulterului. Infracțiunile minore au avut ca pedeapsă să rupă limba rădăcină.

Partea întunecată a oamenilor.

Ca și cum acest lucru nu era suficient de impresionant, Maeștrii continuă:

Printre unele triburi din Assam (o regiune de nord-est a Indiei) este încă obiceiul de a pedepsi o femeie adulteră care leagă-o la un pol cu ​​picioarele ei de pe o specie de bambus, care a accelerat creșterea, obiectivul este să-l păstrați până acolo bambusul crește, străpunge uterul sau stomacul și în cele din urmă moare.

Destul de ciudat, dacă luăm în considerare poziția poporului paștune despre femei și adulter, există unele povești despre aceste execuții ale morții „ploaie de aur“, în cazul în care participanții au violat pe cei condamnați înainte de a-l îneca în urină.

Cu toate acestea, cruzimea nu are originea numai cu Pashtun, în timpul diferitelor încăierările în care a fost implicat, de masterat asistat la cruzime pe ambele părți. Unul dintre cazurile cele mai notabile a fost acela al unui membru al tribului care a fost rănit (ambii picioare rupte) și a ajuns capturate.

Contrar ordinului comandantului acestui batalion de a nu lua prizonieri, oamenii lui au ajuns să-l prezinte la bază. Ofițerul era plin de mânie și ia ordonat imediat prizonierului să fie agățat cu susul în jos în fața barăcilor de gardă. Nu era nici o umbră și în acest loc temperatura atingea probabil 55 de grade Celsius.

În plus, el a ordonat ca fiecare om care a trecut prin locul să-l arunce pe deținut în testicule. Prizonierul a murit în aceeași noapte, iar corpul a fost plasat în același loc în care un soldat britanic a fost jupuit viu de Pashtuns.

Interesante despre pashtun și urină.

Oamenii paștuni au fost primii care au creat celebra frază "răzbunarea este un fel de mâncare care este servit la rece", La fel ca britanicii au ajuns să adopte și să difuzeze în limba lor.

O ciupercă numită Amanita muscaria Este folosit de oamenii Koryak din Siberia ca drog psihoactiv. Alcaloidul activ din această ciupercă trece prin corp și ajunge în urină fără a suferi modificări. Prin urmare, dacă cineva vine să bea urina persoanei care a fost drogată Amanita muscaria, vor avea aceleași efecte psihoactive. Din acest motiv, unii membri ai comunității Koryak vin să bea urina altora (și chiar a lor) pe care ciupercile le-au consumat.

Cu mult timp în urmă, în Franța, a existat un "tratament" prin excelență pentru a trata gura streptei: înfășurați în jurul gâtului țesuturilor bolnave sau șosete îmbibate cu urină.

Anterior, în yoga a existat practica beți prima urină dimineața (doar fluxul intermediar), deoarece se credea că acest elixir a ajutat la promovarea stării meditației. De fapt, poate exista o bază științifică pentru această practică. Chimicalele cum ar fi melatonina sunt prezente în concentrații mari în urină dimineața și această substanță ar putea contribui la promovarea stării de meditație deoarece este responsabilă de reglarea ciclului zilnic de somn. Cu toate acestea, nu este vorba de forma activă a melatoninei. Dupa ce am clarificat acest lucru, o pereche de cercetatori de la Universitatea Newcastle, cred ca aportul de urina din aceasta dimineata ar putea intoarce melatonina in forma sa activa.

La 7 mai 1996, într – o publicație de Institutul de Medicină Teoretică teoria a fost propusă Consumul de urină poate funcționa ca un "tratament" împotriva cancerului. Aceasta se bazează pe faptul că, cu antigene ale celulelor canceroase prezente în urină, sistemul imunitar ar avea ocazia de a crea anticorpi și de a vindeca cancerul. Cu toate acestea, o investigație formală care ar putea confirma această teorie nu a fost niciodată realizată.

Vizionați videoclipul: Ai prefera sa Miroși ca Bălegarul sau ca Urina?

Like this post? Please share to your friends:
Deja un comentario

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: