Harus ada sesuatu yang masih menggembirakan kamu

Harus ada sesuatu yang masih menggembirakan kamu

Kami mengalami kehidupan melalui kaca perisai, kita hidup dalam realiti di mana teruja adalah sama dengan terdedah di hadapan orang lain. Tetapi mesti ada sesuatu yang masih menggembirakan anda. Sesuatu yang meninggalkan di lantai yang boleh diprediksi dilatih setiap hari sebagai satu bentuk penyamaran di hadapan dunia.

Orang lain cenderung untuk mengenakan sikap tertentu dan sering tidak sensitif kepada isu-isu yang paling bervariasi. Dan ia bukan disebabkan oleh pengoperasian dan robotik, tetapi semata-mata mereka memahami bahawa untuk melembutkan pukulan kehidupan ini, ia memerlukan jantung yang steril, luka dan menakutkan. Tetapi mengapa?

Terdapat begitu banyak pengalaman, pembelajaran, warna dan rasa untuk mengetahui bahawa, walaupun kepentingan mereka, menunjukkan emosi. Dan akibat perasaan emosi, dengan tangan terbuka dan mata berair, akan seperti jatuh ke dalam jurang eksistensi. Pada titik apa kita mula kurang bijak, sensitif dan kelembutan?

Untuk dipindahkan dan tidak menyatakannya adalah untuk menghadkan diri. Menekan kekaguman untuk buku, kekurangan kata-kata untuk menggambarkan lagu yang baik, keghairahan dramatik untuk melihat filem yang baik, mungkin saat-saat yang tidak dapat dilupakan yang kita habiskan dengan orang yang kita cintai atau hanya merenungkan keindahan landskap.

Kita dilahirkan dengan penuh emosi tetapi, ketika kita membesar, Penyerahan kepada keinginan hati berubah menjadi tanda kelemahan yang tidak dapat diterima. Mungkin itu sebabnya kita belum dapat mengenali hubungan, yang menginginkan ikatan emosi, semakin rapuh apabila kita mempunyai segalanya dan sedikit dalam masa dan kualiti yang sama.

Harus ada sesuatu yang masih bergerak anda. Dan ini tidak semestinya menghilangkan air mata, tetapi melampaui batas. Ia boleh menjadi seperti mengubati kita dengan kelembutan, kesopanan, altruisme, kesaksamaan, rasa hormat. Contoh-contohnya adalah pelbagai seperti emosi itu sendiri. Pasti ada sesuatu yang masih menggembirakan anda, yang mendorong anda, yang memusnahkan dan membina semula cara pemikiran, tindakan, hidup dan perasaan anda..

Kehidupan bukanlah berbeza, ia bersinar.

Tonton video itu: WAHAI UNTUK SUAMI JANGAN MEMBUAT ISTRIMU MENANGIS

Like this post? Please share to your friends:
Deja un comentario

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: