Gifta med någon som är din vän

Gifta med någon som är din vän

Det är inte en fras av en tonåring i kärlek. Vänskap är avgörande i ett kärleksförhållande, trots allt har vi lärt oss att kärlek och lust inte är det enda som upprätthåller ett par. Det är inte meningsfullt att leta efter ett äktenskap som inte är något före någonting en person med vilken vi är villiga att utveckla en obestämd vänskap. Anledningen är enkel och kan sammanfattas i en mening:

När du letar efter någon med vilken du ska spendera resten av ditt liv, det är någon med vilken du har vänskap, för i slutändan är det det enda som återstår”.

Vän är en med vilken vi känner nostalgi, vi ångrar hans frånvaro, som vi inte mår bra när han är långt borta, med vilken vi håller hemligheter och upplevelser. Vän är den som är villig att göra någonting för att vara tillsammans och det leder oss ibland till lite frustration.

Det finns en gammal diskurs som vi måste välja mellan bruden / fruen och vännerna. För mig är det något helt absurt. Vänner är de som stöder oss i våra relationer och våra kollegor är de som uppmuntrar oss att leta efter våra vänner. De kompletterar varandra.

Och av detta skäl insisterar jag: vår stora kärlek måste vara vår vän. Den personen som säger saker som gör att du suckar med glädje och även saker du trodde du aldrig skulle höra. Det gör saker som lämnar dig helt upphetsad och saker som du finner svårt att tro har hänt. Det är vad vi kallar vänskap. Vad skulle vara av samexistens om människor inte valde att hålla sig i vänskap?

Det är i vänskap och kärlek att vi utvecklar ömsesidig respekt, tillgivenhet och ett behov av att vara tillsammans att det inte finns några extra timmar på jobbet som håller oss tillbaka. Det finns inget avstånd som hindrar oss från att uttrycka kärlek till varandra.

Gifta med en person som verkligen är en vän. Jag gjorde det Hon överraskar mig, men har många brister. Det imponerar på mig, men det är vanligtvis vanligt. Vi är vänner före allt. Kanske var det bara tur, men jag tror också att vi valde att vara vänner med varandra. Det gör skillnaden.

Det kan verka som en cliché, men vi borde inte leta efter någon som människor beundrar bara för sin skönhet, som lever full av överraskningar, eller helt enkelt för den förmågan att må bra när vi är vid deras sida. Man älskar att göra den andra glad. Det är synd att vi har förlorat det kärleksperspektivet.

Att ha ett engagemang för en kärlek som är en vän är mycket bättre än samexisterande med skyldigheten att behöva vara med någon. I slutet av dagen ser du att jag hade rätt.

Inget bättre än en vän att bestämma om vi köper ett företag eller finansiera en idé, om vi tvättar disken på middagen eller vi flyger till bio som lämnar det berget av tallrikar, glasögon och bestick för imorgon. Inget bättre än en vän att förklara filmen redan innan den slutar eller att möta en dusch under ett paraply som knappast passar en person. De bästa kärlekarna är uppbyggda mellan folk som först och främst är goda vänner.

När spegeln plågar oss för det vi har blivit, kommer det fortfarande att vara skratt av två personer som lärde sig att skratta åt sig själva. Den dagen blir vänskap allting. Och vi behöver inte någonting annat att leva.

Titta på videon: Bröllopstal & Sång! Bestman på thin är när i gamer gifter sig!

Like this post? Please share to your friends:
Deja un comentario

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: