Femeia transformă apartamentul din New York într-o junglă

Femeia transformă apartamentul din New York într-o junglă

Când oamenii locuiesc într-o metropolă, ei spun, de obicei, că trăiesc în "jungla de beton". Poate că nu există un exemplu mai bun de junglă urbană decât orașul New York și este tocmai locul de reședință al lui Summer Rayne Oakes.

Această femeie a dorit să ia parte din natură în colțul ei mic din Brooklyn, unde mulțumită unui a decorațiuni complicate cu 500 de plante diferite variind de la ierburi, flori și chiar plante care dau fructe și legume, ar putea transforma apartamentul într-o bucată de junglă.

Cred că singurul mod în care am reușit să supraviețuiesc în New York era să mă înconjoară cu plante"A spus Oakes site-ului Modern Farmer.

În fiecare din colțurile apartamentului dvs. puteți vedea frunziș verde, camera are chiar un perete care este conectat la un sistem de irigare, folosit, de asemenea, sticle și cutii de conserve pe platforme improvizate din scânduri de lemn și placaj.

Chiar si baie este acasa, la multe cactuși și suculentele și ferestre acționează ca sere mici improvizat să crească o varietate de floră. Ca și cum toate plantele nu ar fi suficiente, vara chiar are o grădină mică, care crește în dulapul ei.

Uitați-vă la fotografii.

Vizionați videoclipul: Vincent Moon și Nana Vasconcelos: ritualurile muzicii ascunse din lume

Like this post? Please share to your friends:
Deja un comentario

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: