Ditt liv kan inte vara mer än simuleringen av ett spel

Ditt liv kan inte vara mer än simuleringen av ett spel

Vi har redan talat här om teorin som säger att vårt universum kan vara en datorsimulering. För några dagar sedan förklarade grundaren av Tesla och SpaceX, Elon Musk, att från hans synvinkel sannolikheten att vi bor i en verklig värld är en miljarder.

Livet får inte gå utöver en scen av Matrix eller en spelsimulering. Du och jag gör det inte Vi är mer än karaktärer kontrollerade och styrda av en mycket avancerad civilisation, mycket mer avancerad än vår. Så här tänker entreprenören Elon Musk, Teslas och SpaceXs företrädare, på sig själv som ämne som inspirerade bilden av den nya Iron Man 2008.

I ditt deltagande i Kodkonferens, i Kalifornien svarade Musk en fråga från en journalist om teorin om att vi lever i någon form av simulering eller spel. Och det var ganska klart: "Oddsen att vi befinner oss i en verklig värld är ett i miljarder”.

Han hänvisar till gamla spel, som Pong, för att motivera hans teori. På 40 år utvecklades spelvärlden så mycket att nuvarande virtuella scenarier har mycket likhet med de riktiga. Då, enligt honom, vid en viss tid blir det väldigt svårt att skilja mellan verkligheten och en simulering.

Nästa generationer kan komma att leda liknande människor med oss, eller bättre än, kanske har det redan hänt. "Det kan vara så att en stor majoritet av sinnen som vår inte tillhör den ursprungliga rasen, att det knappt är människor simulerade av avancerade efterkommande av en annan original ras”.

Det är möjligt att se hela konferensen här:

Titta på videon: Crossbar utmaning med svenska landslaget

Like this post? Please share to your friends:
Deja un comentario

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: