Di Amsterdam, beliau membuka bar yang mengkhususkan diri dalam penggalian

Di Amsterdam, beliau membuka bar yang mengkhususkan diri dalam penggalian

Bagi mereka yang melancong ke Amsterdam untuk bersenang-senang, mabuk adalah fasal yang sangat wajib. Lagipun, rangsangan malam di bandar ini begitu banyak dan begitu pelbagai yang kebanyakan pelancong mengalami kesulitan menyingkirkan tentakel keseronokan tanpa mempunyai sedikit minuman.

Tetapi, jika ia bergantung Bar Hangover, kebangkitan itu tidak lagi menjadi alasan untuk menghabiskan sepanjang hari di rumah.

Walau bagaimanapun, terdapat berita buruk: bar pop timbul hanya dibuka pada hujung minggu pada bulan September di bandar. Apabila tiba, nafas pelanggan dipantau untuk melihat sama ada mereka masih mempunyai alkohol dalam darah mereka, dan itu pintu masuk hanya dibenarkan kepada orang yang mentah asli.

Antara ciri khas ruang itu adalah katil yang selesa dengan televisyen individu dan bar oksigen untuk memulihkan tenaga. Pelbagai vitamin dan menu hidangan istimewa juga disediakan kepada pelanggan di Hangover Bar, inisiatif yang dianjurkan sebagai sejenis Bilik pameran kreatif oleh jenama tilam Matt Sleeps. Kejayaan benar, sekurang-kurangnya dalam bantuan dan permintaan perkhidmatan.

Lihat imej-imej tempat itu:

Tonton video itu: KEMBARA HARTANAH AMSTERDAM 1-2: Belia tak mampu beli hartanah

Like this post? Please share to your friends:
Deja un comentario

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: