Denna beagle är barnflickan som alla behöver + VIDEOS

Denna beagle är barnflickan som alla behöver + VIDEOS

Beagle är en medelstor hundras. De har likhet med den engelska foxhound men med en mindre kropp, med kortare ben och längre och mjukare öron. Denna ras användes ursprungligen som en hund för att spåra harar, kaniner och andra små djur. Dess utvecklade luktsinne och instinkt för spårning gör det till ett idealiskt djur för detektering av förbjuden jordbruksimport och livsmedelsprodukter i karantän.

Tyvärr är beagle också i korshåren i kosmetikindustrins testlaboratorier och andra på grund av det fackliga beteendet, vilket underlättar hanteringen när den används som marsvin. De flesta av dessa djur är intelligenta och populära som husdjur på grund av deras storlek, tyst beteende och frånvaro av medfödda hälsoproblem.

För allt detta är detta djur en utmärkt alternativ när du bor tillsammans med en familj med små barn som visas i följande video. Denna beagle kallas Charlie Han var inte nöjd med glädjen när hans ägare tog ett nytt barnhem.

Första personpolvalv

Allison Stokke, den kvinna som en gång blev upprörd om varför någon filmade henne och laddade den upp på YouTube, gör nu sponsrade videor som hamnar på YouTube. Och vad vänder ger livet, eller hur? Jo faktum är att tack vare denna kändis av interwebs kan vi se en polvalv från flera privilegierade vinklar.

"Ta mig till kyrkan" till balettens rytm

Detta är vad som resulterar när man kombinerar en dansares talang som Sergei Polunin, tekniken för fotografen David LaChappelle och en sång som "Ta mig till kyrkan"Från Hozier. Det är ett verkligt beundransvärt arbete, och det är tacksamt att vi fortsätter med tendensen att integrera en disciplin som ballett i kommersiell musik, som Sia gjorde med "ljuskrona“.

Ge upp!

Star Wars vs Star Trek – Trailer

Vi vet att det i vårt universum är omöjligt för något sådant att hända, så vi behöver bara se detta släpvagn gjord av några fans av de mest framgångsrika science fiction franchisen.

Misslyckas samling av par

Och för att avsluta den här rundan av videor, en sammanställning med misslyckas med tortolos som den goda Marco Lopez skickade oss, tack.

Titta på videon: Marley & Me

Like this post? Please share to your friends:
Deja un comentario

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: