Den bedårande reaktionen av japanska barn när en vuxen släpper plånboken + VIDEOS

Den bedårande reaktionen av japanska barn när en vuxen släpper plånboken + VIDEOS

När man tänker på det japanska samhället framkallas ofta bilden av ett organiserat, högt tekniskt och progressivt samhälle, blandat med vördnad och respekt för antika traditioner.

Att främja hjälp till de fattiga, den Japanska röda korset anförtrotts denna förtjusande socialt experiment där en person med vilseläge släpper sin plånbok framför ett barn för att se hans reaktion. Det spelar ingen roll om du inte förstår något japanska. Vissa saker är universella.

Hur är det att simma bland miljoner maneter?

Det ser verkligen ut som en episod av SpongeBob. Den youtuber mikeyk730 filmade hans nedsänkning sjö av Palau (på en ö i Mikronesien) känd som "Jellyfish sjön". Anledningen är helt tydlig: miljoner av dessa djur bor på denna plats och den bästa delen är att de inte stikker.

Eftersom bränningen av denna art inte är lika stark som sin kusiner, är det möjligt att simma bland dem utan att känna smärta. Ta en titt (och försök inte att göra detsamma med andra maneter)

Det är verkligen något idylliskt.

Kawasaki H2R står inför tre elitbilar

Gör dina spel pojkar! Den extremt snabb Kawasaki H2R (50 tusen € och av 216 kg) är vänd mot grädden av världens superdeportivos (Bugatti Veyron, McLaren MP4-12C och Nissan GT-R). Videoresultatet är ett nöje för öronen. Meeeeeeppp

Viner Mightyduck är en krabba för sin mamma

Det kan vara kul att spendera lite fritid med din mamma. Den här stackars damen måste klara sig med sin son som verkligen har verklig smärta.

Ämnet är en sann loquillo.

Den mest förvirrande anti-raps kommersiella du ser

Headmuns säkerhetsbyxor Det är en rigg som är utformad för att hålla könsmännen i god väg ur vägen. De justerade byxorna är integrerade med en protes som simulerar könsstympningen i kvinnornas nivå med målet att detta är tillräckligt för att de mogna våldtäktarna ska lämna kvinnorna i fred.

Säkerhetskameran fångar reaktionen från en väldigt vaken servitris

En klient som trodde att han kunde sätta pengar i servitris nacke blev skrämd när kvinnan reagerade genom att ge honom sin stillhet. Inte nöjd med att han någonsin lurar sig, ämnet försöker fånga kvinnans rumpa som svarar med två stumma slag mot ansiktet och för nästan ingenting en K.O.

Titta på videon: Kaija Koo – Päivä kerrallaan (2012)

Like this post? Please share to your friends:
Deja un comentario

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: