Coca Cola Plus, zdravo (in laksativno) različico pijače, prodane na Japonskem

Coca Cola Plus, zdravo (in laksativno) različico pijače, prodane na Japonskem

Po navedbah podjetja za brezalkoholne pijače je bila ta različica, imenovana Coca Cola Plus, ustvarjena z namenom, da pomaga zmanjšati absorpcijo maščob in regulirati ravni trigliceridov v krvi. Vemo, vnaprej, da je Japonska odlikuje ustvarjanje edinstvenih različice priljubljenih živil in pijač: čokoladic Kit Kat okus Wasabi, kumare okusom Pepsi in Oreos polnjene čaj okus zeleno, če omenimo le nekaj primerov.

In zdaj je čas za Coca Cola. Blagovna znamka je naslednja med japonskimi z "zdravo" različico svojega vodilnega izdelka, Coca Cola Plus: brezalkoholna pijača s sestavino, ki se smatra za laksativnega (neprebavljivega dekstrina), bogata z vlakninami in ki pomaga motiti prebavni sistem.

"Zdrava" pijača.

Po informacijah, ki jih je razkrila družba, Ta pijača je bila posebej ustvarjena, da pomaga preprečiti absorpcijo maščob in uravnava raven trigliceridov v krvi. Je izdelek z nič kalorijami, ki je priporočljivo jemati s hrano. Poleg tega je ciljna publika pijače v potrošnikih več kot 40 let.

Zaradi svojih lastnosti je pijača dobila pečat, ki se vključi v kategorijo živil za posebne zdravstvene namene japonske vlade. To pomeni Soda vsebuje zdrave sestavine z japonskimi predpisi. To je tretja pijača, ki pridobiva to poimenovanje v tej državi.

Pijača se je začela leta 2017 in je bila dobro sprejeta med starejšim prebivalstvom, kot ga je objavila Wall Street Journal. In ali je podjetje zahtevalo proizvod, da bi pritegnili največje prebivalstvo na Japonskem, segment potrošnikov, ki pogosto skrbijo za svoje zdravje.

Vendar pa strokovnjaki kljub koristim povabijo zmernost pri porabi te pijače. In to je po poročilu Chicago Tribune, lahko porabi več kot eno steklenico na dan, lahko negativno vpliva na zdravje.

Oglejte si video: UTILIZE LE COCA COLA DE CETTE FACON, REZULTATI IMMEDIATS GARANTI (SUBTITLE V VSEH JEZIKIH)

Like this post? Please share to your friends:
Deja un comentario

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: