Chalán: prvi besplatni film u Meksiku

Chalán: prvi besplatni film u Meksiku

Sinopsis: Alanov svakodnevni rad kao zamjenik i pomoćnik saveznog zamjenika sastoji se u izdržavanju bijesa i arogancije nadređenog; izbjegavati nepoštivanje pratitelja; i prije svega, očistiti sve tragove protivnika zamjenika. Ali svi – čak i Chalán – imamo ograničenje.

Radi se o tome Chalán, prvi besplatni film preko streaminga u Meksiku koji će biti objavljen 21. studenog. Redatelj filma režirao je Jorge Michel Grau producent Edgar San Juan Padilla i tvrtke ILM TANK SA DE CV, FOPROCIN, IMCINE i CANAL 22.

Glavni glumac uključuje Noé Hernández, Juan Carlos Remolina, Ari Brickman, Luis Cárdenas, Marco Antonio Argueta i Antonio Zúñiga.

Nekoliko dana i nakon što je 22. kanala objavio premijeru Chalana, velika je polemika generirana na cvrkut. Val komentara porastao je nakon @Dip_Aldape računa, koji izgleda kao lažni račun za objavljivanje filma, će pokrenuti prijetnje proizvođačima Chalán, vlasnik računa je identificiran kao "Zamjenik Aldape", a od nekoliko dana do danas je arrogantly twitted akcije koje poduzima da zabraniti objavljivanje filma, pogotovo zato što napadaju njegovu osobu na klevetnički način, prema vlastitim riječima.

Iza toga Machiavellski način stvaranja publiciteta Za film, pozivamo vas da pogledate premijeru Chalana, koja će započeti 21. studenog u 20 sati u središnjem Meksiku, premijera će biti putem Nuflick i osigurati mjesto za koje preporučujemo pretragu sljedeće veze.

Link: Nuflick – Chalan

Pogledajte videozapis: Triler: Stablo života / Volja za snagom / Uvertira u dvije tipke

Like this post? Please share to your friends:
Deja un comentario

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: