Chalán: filem penstriman percuma pertama di Mexico

Chalán: filem penstriman percuma pertama di Mexico

Sinopsis: Kerja harian Alan sebagai timbalan dan pembantu kepada timbalan persekutuan terdiri daripada menahan kemarahan dan kesombongan atasannya; elakkan menghina pengiring; dan di atas semua, membersihkan semua kesan kecelaruan Timbalan. Tetapi semua orang – walaupun Chalán – kita mempunyai had.

Ia adalah kira-kira Chalán, filem percuma pertama melalui penstriman di Mexico yang akan dikeluarkan pada 21 November ini. Pengarah filem itu diarahkan oleh Jorge Michel Grau yang dihasilkan oleh Edgar San Juan Padilla dan syarikat-syarikat ILM TANK SA DE CV, FOPROCINE, IMCINE dan CANAL 22.

Pelakon utama termasuk Noé Hernández, Juan Carlos Remolina, Ari Brickman, Luis Cárdenas, Marco Antonio Argueta dan Antonio Zúñiga.

Selama beberapa hari dan selepas Channel 22 mengumumkan premis Chalán, polemik yang hebat telah dihasilkan di twitter. Gelombang komen meningkat selepas akaun @Dip_Aldape, yang kelihatannya menjadi akaun palsu untuk mempublikasikan filem itu, akan melancarkan ancaman kepada pengeluar Chalán, pemilik akaun itu dikenalpasti sebagai "Timbalan Aldape" dan dari beberapa hari hingga kini dia telah membodohkan tindakannya yang sombong melarang pembebasan filem, terutamanya kerana mereka menyerang orangnya dengan cara yang fitnah, menurut kata-katanya sendiri.

Di luar ini Cara Machiavellian untuk membuat publisiti Untuk filem, kami menjemput anda untuk melihat perdana Chalan, yang akan bermula pada 21 November pada pukul 8 malam waktu Mexico Tengah, perdana akan melalui Nuflick dan untuk memastikan tempat yang kami cadangkan sebelum pendaftaran pautan berikut.

Pautan: Nuflick – Chalan

Tonton video itu: El Chalán: satu-satunya feri yang menghubungkan Mexico dan Amerika Syarikat

Like this post? Please share to your friends:
Deja un comentario

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: